Lammin Ikkunan tarjouspyyntö_tarjouspyyntö

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä tällä lomakkeella tarjouspyyntö Lammin ikkunoista ja ovista. Mitä tarkemmin lomakkeen täytät, sitä paremmin pystymme sinua auttamaan projektissasi. Kiitos, kun valitset suomalaiset Lammin ikkunat ja ovet!

Tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

1) Yleiset yhteystiedot

Tässä osiossa kartoitamme sinun henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta osaamme ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli edustat jotakin organisaatiota (esim. rakennusliike tai taloyhtiö), kirjaa Organisaatio-kohtaan yrityksen nimi. Jos olet kuluttaja-asiakas ja etsit tuotteita omaan projektiisi, voit laittaa kohtaan viivan.

2) Projektikohteeseen liittyvät tiedot

Tässä osiossa kysymme sinulta kysymyksiä liittyen suunnittelemaasi projektiin. Meille on tärkeää, että tiedämme, missä projektikohteesi sijaitsee, milloin haluat tuotteet toimitettavan ja haluatko asennuspalvelua. Näin osaamme tarjota sinulle parasta mahdollista ikkuna- ja oviratkaisua.
VVVV dot KK dot PP

3) Lisätietoa projektikohteesta

Kerro tässä osiossa tarkemmin, millainen projekti sinulla on suunnitteilla. Voit esimerkiksi kertoa, mitä toivot ikkunoilta ja ovilta. Voit myös kertoa, millainen rakennus on kyseessä (esim. hirsitalo, kivitalo, tiilitalo). Mitä enemmän tiedämme projektikohteestasi, sitä parempaa palvelua osaamme sinulle tarjota.
Tähän voit lisätä tarkennettua tietoa tarjouspyynnön tueksi (esim. suunnittelukuvat).
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, gif, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.