Offertförfrågan_Lammin fönster och dörrar_2

Skicka offertförfrågan

Använd detta formulär för att skicka en offertförfrågan. Ju mer noggrant du fyller i formuläret, desto bättre kommer vi att kunna hjälpa dig med ditt projekt. Tack för att du valde finska Lammin fönster och dörrar!

Offertförfrågan

*” anger obligatoriska fält

1) Kontakt information

I det här avsnittet kommer vi att kartlägga dina personliga kontaktuppgifter så att vi kan kontakta dig. Om du representerar en organisation (t.ex. ett byggföretag eller en bostadsrättsförening), ange företagets namn i fältet Organisation. Om du är konsumentkund och letar efter produkter för ditt eget projekt kan du lägga – i det.

2) Mer information om ditt projekt

I det här avsnittet kommer vi att ställa frågor relaterade till ditt planerade projekt. Det är viktigt för oss att vi vet var ditt projekt ligger, när du vill att produkterna ska levereras och om du vill ha en installationstjänst. Så kan vi erbjuda dig bästa möjliga fönster- och dörrlösning.

3) Mer information om projektet

Förklara mer i detalj i det här avsnittet vilken typ av projekt du har planerat. Du kan till exempel säga vad du vill ha av fönster och dörrar. Du kan också berätta vilken typ av byggnad det är (t.ex. timmerhus, stenhus, tegelhus). Ju mer vi vet om ditt projekt, desto bättre service kan vi erbjuda dig.
Här kan du lägga till detaljerad information för att stödja din begäran (t.ex. designbilder).
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: jpg, png, gif, pdf, Max filstorlek: 128 MB.