Om företaget_Lammin Fönster och Dörrar

Lammin Fönster och Dörrar

– Över 50 år med finska fönster

Lammin fönster har tillverkats i över 50 år. Lammin Ikkuna Oy är ett 100 % finskt företag som tillverkar kundanpassade fönster och dörrar för alla typer av byggnader, vare sig det är ett småhus, en bostadsrättsförening eller en stuga på ön. Här kan du hitta mer om oss.

Riktigt finsk kvalitet

Lammin Ikkuna Oy är ett företag som grundades 1998 och som tillverkar industriproducerade fönster och dörrar av högsta kvalitet i Finland. Företaget har rötter i 1960-talet när fönstertillverkningen startade i Lammi. Produkterna kan individualiseras på många olika sätt, från produktmodeller till ytbehandling och tillbehör efter kundens behov. Vi tillverkar fönster i Lammi, Tavastehus, medan dörrarna färdigställs i Kangasniemi. Vi sysselsätter för närvarande cirka 100 finska fönster- och dörrproffs.

Lär känna oss bättre:

Lammin Ikkuna story

Företagets historia

Företaget har verkat under flera aktörers namn genom åren, men idén om högkvalitativt och finskt hantverk har ständigt utvecklats i takt med att företaget har utvecklats. Företagets nuvarande namn, Lammin Ikkuna Oy, och det finska personliga ägandet härrör från 1998.

Lammin ikkuna values and strategy

Värderingar och strategi

Lammin Ikkunas uppdrag är att skapa livslångt värde för kunderna genom högkvalitativa fönster och dörrar och service. Kärnan i vår strategi är en lönsam verksamhet och olika värderingar som styr vår verksamhet. Vår verksamhet innebär också aktiv produktutveckling, vilket har resulterat i produkter som revolutionerat branschen, såsom Signal Window -produkter.

Lammin Ikkuna responsibility_sustainability

Ansvar

Lammin Ikkuna tillverkar fönster och dörrar ansvarsfullt och med respekt för naturen. Vår underleverantörskedja är transparent och består av finska aktörer. Vi använder certifierat trä i våra produkter, utöver det satsar vi på att minimera produktionsspill och utsläpp. Som en ansvarsfull arbetsgivare gör vi lönsamma affärer och erbjuder våra medarbetare långsiktiga anställningsförhållanden.

Lammin Ikkuna references

Referenser

Vårt mål är att vara den mest pålitliga partnern för finländare och alla andra i alla fönster- och dörrprojekt. Genom åren har vi utfört tusentals fönster- och dörrreparationer i Finland och runt om i världen. Dessutom är vi leverantör nummer ett av fönster- och dörrleverantörer till många kvalitetsmedvetna nybyggare, byggföretag och designkontor.