3_Värmeytterdörrar

Värmeytterdörrar är energitäta val

Lammin värmeytterdörrar är pålitliga och de håller sig rena och raka under lång tid. Termiska ytterdörrar är säkra och håller värmen inne även i utmanande väderförhållanden. Lammins ytterdörrar är alltid individualiserade med hänsyn till kundens önskemål och byggnadens speciella egenskaper.

Välj en hållbar värmeytterdörr för bostadsbyggande och förvaring

Lammin termodörr är en utmärkt ytterdörr för ett bostadshus eller ett varmt lager. De utåtgående termiska dörrar uppfyller alla krav på modern värmebeständighet och den dubbla termiska ramen ser till att dörren förblir tät även efter flera års användning. Ytterdörrens ytterram har förlängts för att vara grenlös, och därför syns inte grenarnas harts. Lammin termisk ytterdörr är valet av en kvalitetsmedveten byggare och renovatör för alla typer av bygg- och renoveringsprojekt.

Värmeytterdörrar_Välj en hållbar värmeytterdörr för bostadsbyggande och förvaring
Producerad_i_Finland_Avainlippu

En termisk ytterdörr av hög kvalitet håller uppvärmningskostnaderna under kontroll

Energipriset stiger år för år och betydelsen av värmebeständighet i nybyggnation och renovering växer hela tiden. Av denna anledning är en termodörr ett vettigt val idag – det är ytterdörren till varje hem. Genom att byta ut en gammal, energisnål dörr mot en modern Lammin termisk ytterdörr sparar du på uppvärmningskostnaderna, samtidigt som fasadens utseende förbättras.

Värmeytterdörrar_En termisk ytterdörr av hög kvalitet håller uppvärmningskostnaderna under kontroll
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Lammin värmeytterdörrar även som robust plusmodell och pardörrar

Lammin termiska ytterdörrar är 70 mm tjocka och dörrens omkrets är gjord av furulameller. Värmeytterdörren finns även som pardörr. Ett ännu robustare alternativ till en vanlig värmeytterdörr är Lammin Plus-dörren som är 90 mm tjock och har ännu bättre värmebeständighet än vanligt. Lammis termiska ytterdörrar är förinstallerade med alla dörrtillbehör du behöver, såsom beslag, brevpapper och dörröglor.

Varför välja Lammin värmeytterdörrar?

  • Värmebeständighet och användbarhet av högsta klass
  • Dörren görs på beställning med hänsyn till kundens önskemål
  • Dörrarna har treglas och dubbel tätning
  • Många dörrmodeller och individualiseringsalternativ (t.ex. färger)
  • Dörrar med ”nyckelfärdig princip” rent konkret
Designa nya dörrar_Dörr Studio

Dörr Studio

Designa din nya ytterdörr med Door Studio. Testa olika färger samt dörrmodeller.