Värmeytterdörr är det energisnålaste alternativet

Lammis värmeytterdörr är säker och den håller sig snygg och rak. Dörren är säker och håller värmen inne även i krävande väderförhållanden, då det monteras tätningsband både i dörren och i karmarna. Således får vi en äkta, dubbeltätning i dörren.

Välj en hållbar värmedörr till bostadshus och förråd.

Lammis värmeytterdörr passar i bostadshus eller varma förråd. Våra utåtgående värmeytterdörrar uppfyller dagens krav på värmeisolering och dubbelvärmeramen försäkrar att dörren förblir tät år efter år. Den yttre ramen är kvistfri och därför kommer inte kådan till ytan. 

Högklassig värmeytterdörr håller värmekostnaderna nere.

Elpriset stiger varje år och vikten av värmeisolering i nyproduktion och renoveringsobjekt stiger hela tiden. Därför är en värmedörr det smarta valet som ytterdörr till varje hem.

Vi tillverkar värmeytterdörrarna på måttbeställning. Dörrarna har en effektiv polystyrenisolering och tåliga dubbla tätningar som hindrar luftläckage. Dörrfönstrens tredubbla glasning försäkrar att värmen inte försvinner ut genom ljusöppningen. 

Lammis värmedörrar hittas även som stabil Plus-modell och som pardörrar

Lammis värmeytterdörrar är 70 mm tjocka, och dörrbladskanten tillverkas av lamellträ i tall. Värmeytterdörrarna finns även att få som pardörrar. Ett ännu robustare alternativ till värmeytterdörr är Lammis Plus-dörr, som är 90 mm tjock och vars värmeisolering är t.o.m. bättre än en vanlig värmedörr. 

Lammis värmeytterdörrar kommer färdigt monterade med all tilläggsutrustning som du kan behöva, så som beslag, brevinkast och dörröga. Läs mer om dörrars tilläggsutrustning!

Störst andel inhemsk tillverkning i branschen

Vi använder högklassiga, inhemska material. Våra produkter har det finländska Nyckelflagga-märket.

Bästa garantierna

Vi vet att våra produkter håller. Därför kan vi ge olika garantier för våra produkter beroende på produktgrupp. Garantier ges för både fönster och dörrar.

Reklamationsprocenten nästan noll

Det görs reklamationer på våra produkter väldigt sällan. Största delen handlar om leveransskador som täcks av garantin.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de fönster du behöver

Vi designar och tillverkar fönster som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.