Tjänster

Vi tror att personlig service står för kundnöjdhet. Denna princip är inte långt från sanningen då vår reklamationsprocent är lägst inom branschen - endast 0,5. 

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Läs mer om finansiella tjänster!

Design av fönster och dörrar

Kompromissa inte när du kan få skräddarsydda fönster och dörrar till just ditt hem! Vi gör upp en plan enligt offerten på fönster och dörrar.

Måttbeställning 

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Läs mer om måttbeställningstjänster!

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Montering av fönster och dörrar

När du låter oss sköta monteringen av fönster och dörrar, slipper du grovjobbet själv: vi monterar fönster och dörrar runt hela Sverige. Vi håller fast vid avtalade tider så man snabbt kan fortsätta byggprojektet efter att fönstren och dörrarna är på plats.

Reparation, service och reservdelar

Livet kan skada även de mest högkvalitativa dörrarna och fönstren. Vi hjälper med reparationen av dörrar och fönster och levererar reservdelarna som behövs. Vid behov gör vi ett serviceavtal med dig som håller dina dörrar och fönster i utmärkt skick år efter år.

Du kommer väl ihåg att du får göra skatteavdrag på monteringsjobb i hemmet!

Individuella fönster och dörrar monterade

Om det sen rör sig om nyproduktion eller renoveringsobjekt, är varje objekt individuellt. Boendes smak och önskemål varierar. Därför tillverkar vi dörrar och fönster på måttbeställning och med kundens önskade färger och egenskaper. 

Vi gör vid behov allt som behövs för nya fönster och dörrar: vi designar produkternas utseende enligt önskemål, vi tar måtten och levererar produkterna hem, samt monterar fönstren och dörrarna på plats. Lättare än detta blir det inte att skaffa nya fönster och dörrar!

Vi hjälper med reparationer och service

Vi betjänar efter monteringen av dörrar och fönster vid behov under hela deras livstid. Vi levererar vid behov reservdelar och sköter reparationer, om något går sönder. Vi erbjuder regelbunden service, då vi kollar skicket på dörrar och fönster vid bestämda tillfällen.

Bästa garantierna

Vi erbjuder exceptionella garantier till våra produkter. Alla våra fönster och dörrar ha tre års allmängaranti. För specialglas erbjuder vi 5 års gastätningsgaranti. Vid behov får du även andra garantier.