Lammin Fönster och Dörrar tjänster

Tjänster

Vi tror att personliga tjänster garanterar kundnöjdhet. Denna princip faller knappast långt från sanningen, eftersom vår klagomålsfrekvens är den lägsta i branschen – endast 0,8 procent.

Personlig och rak service

Lammin Ikkunas verksamhet styrs av personlighet och direkthet. Vi erbjuder alla tjänster du kan behöva för fönster och dörrar. Vid behov kan du få mäthjälp av oss och du kan använda de senaste produktdesignverktygen. Vi levererar produkterna till din webbplats och installerar dem åt dig. Behöver du underhåll på dina fönster och dörrar kan du göra det också. Allt detta stöds av OP:s renoveringsfinansiering som gör att du kan finansiera ett projekt. Läs mer om våra tjänster och kontakta oss!

Tjänster_Mätning och design

Mätning och design

Vid behov finns vi på plats för att mäta ramarna på fönster och dörrar. Samtidigt hjälper vår representant dig att designa rätt fönster och dörrar för ditt hem. Mät- och designtjänster är kostnadsfria.

Tjänster_Finansiella tjänster

Finansiella tjänster

Behöver du finansiering för ditt fönster- eller dörrköp är det enkelt att ansöka om det. Ansökan gör du själv på vår hemsida så kommer kreditbeslutet direkt. OP är finansieringsbolaget.

Tjänster_leverans och installation

Leverans och installation

Vi levererar fönster och dörrar säkert direkt på plats enligt tidtabell. När du överlåter monteringen av fönster och dörrar till oss är du i goda händer: vi installerar fönster och dörrar i hela Finland.

Tjänster_Underhåll och reservdelar

Underhåll och reservdelar

Livet kan slå ut även dörrar och fönster av högsta kvalitet. Vi hjälper till med alla dörr- och fönsterreparationsbehov och tillhandahåller nödvändiga reservdelar. Vid behov kommer vi att göra ett underhållsavtal med dig som håller dina dörrar och fönster i utmärkt skick från år till år. Mera information kommer snart!

Tjänster_Designverktyg

Designverktyg

Vi har byggt ett antal designverktyg åt våra kunder för att göra det enklare att välja fönster och dörrar. Du kan designa nya fönster i Window Studio (Fin), och nya dörrar i Door Studio (Fin). Du kan också ladda ner den nya Pro Studio -appen från Apple Store eller Google Play Store.

Tjänster_Materialbank

Materialbank

I materialbanken hittar du alla produktkort, instruktioner och manualer. Dessa gör att du själv kan ta hand om fönster och dörrar, dessutom kan du enkelt hitta färgkoderna och annan produktrelaterad information som används i spot painting.

Vi servar alla kunder

Lammin fönster och dörrar är lämpliga för alla typer av byggnader. Oavsett om det är ett fristående hus, ett radhus eller ett hyreshus så förser vi dig med rätt produkter för din destination, utan att glömma tjänsten. Våra produkter lämpar sig för både nybyggnation och renovering. Vi har även ett nära samarbete med byggföretag och husfabriker i olika storlekar. Kolla in de målgruppsspecifika sidorna från länkarna nedan:

Tjänster_För privata konsumenter

För privata konsumenter

Vårt säljnätverk som täcker hela Finland hjälper privatpersoner (t.ex. villaägare, stugägare) i alla projekt som rör fönster och dörrar. Du kan be vår representant om ett kostnadsfritt mät- och designbesök och be dem om mer detaljerad hjälp med att välja rätt produktprodukter.

Tjänster_För bostadsföretag

För bostadsföretag

Genom åren har vi renoverat fönster och dörrar på tusentals bostadsrättsföreningar. Lammin balkong- och terrassdörrar är särskilt efterfrågade i både radhus och flerbostadshus. Våra projektledare, som är specialiserade på bostadsföretag, ansvarar för hela renoveringsprojektet från början till slut.

Tjänster_För experter

För experter

Vi har ett nära samarbete med en rad byggföretag, husfabriker och designers. Från oss får ditt företag alltid ett konkurrenskraftigt erbjudande på fönster och dörrar.

Tjänster_export

Export

Finsk kvalitet efterfrågas även utomlands. Vi exporterar Lammin fönster och dörrar runt om i världen till till exempel USA, Ryssland och Centraleuropa.

Tjänster_För återförsäljare

För återförsäljare

Vi har ett försäljningsavtal med nästan alla stora järnhandelskedjor verksamma i Finland. Vi utbildar återförsäljarrepresentanter på våra produkter och driver regelbundna produktkampanjer.