Branddörrar_Lammin dörrar

Branddörrar

Branddörrar skyddar miljön i ditt hem från brandskador. Även om byggreglerna inte tvingar fram inköp av branddörrar, är en branddörr ett gångbart val för brandsäkerheten i varje byggnad.

Typtestade och CE-godkända branddörrar skyddar ditt hem

Branddörrar är avsedda som ytterdörrar till bostadshus och varma lager. Branddörrar är utformade för att förhindra – eller åtminstone bromsa – spridning av brand utanför en byggnad. Byggregler dikterar ofta användningen av en branddörr, men alla som är intresserade av brandsäkerhet kan välja en branddörr som ytterdörr till sitt hem. Lammin branddörrar är brandtestade och uppfyller alla krav för branddörrar. Vi tillverkar alla våra dörrar efter kundens beställning och unika önskemål.

Branddörrar_Typtestade och CE-godkända branddörrar skyddar ditt hem
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Med en branddörr kan du förhindra även betydande skador

En branddörr bromsar brandspridningen i och utanför byggnaden och kan därför förhindra betydande person- och egendomsskador. Dörrarna är mycket robusta och värmeisolerande: de håller frost och objudna gäster utanför ditt hem.

Branddörrar_Brett utbud av olika branddörrar
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Brett utbud av olika branddörrar

Vi tillverkar branddörrar med och utan fönster. Utbudet av färger och design av dörrarna är mycket brett. Du kan även få branddörrar hos oss på beställning och med de dörrtillbehör du önskar. Bilden visar en branddörr gjord för Lojo Bostadsmässa 2021. Denna huvudentrédörr finns i Lammi stenhus ”Lohja Saarenta”.

Varför välja Lammin branddörrar?

  • Förhindrar och bromsar spridningen av brand
  • Pålitlig och hållbar design
  • Brett utbud av olika dörrmodeller
  • Graden av domesticering och energieffektivitet för branddörrar är på topp
  • Lammin branddörrar är CE-märkta
Designa nya dörrar_Dörr Studio

Dörr Studio

I dörrdesignverktyget Dörr Studio hittar du alla de vanligaste Lammins dörrmodeller och du kan designa dina egna dörrar.