Branddörrar

En branddörr skyddar ditt hem och miljön mot brandskador. Även om det enligt byggbestämmelserna inte skulle vara obligatoriskt att skaffa en branddörr, så är det ett lönsamt val tack vare brandsäkerheten. 

Skydda ditt hem med typtestad och CE-godkänd branddörr

Branddörrarna är menade som ytterdörrar för bostadshus och varma förråd. Ofta bestämmer byggnadsbestämmelserna huruvida en branddörr behövs, men vem som helst som bryr sig om brandsäkerhet kan välja en branddörr. Lammis branddörrar är brandtestade och de uppfyller alla krav.

Med en branddörr kan du undvika stora skador.

En branddörr hindrar elden från att sprida sig inne i byggnaden och kan således förhindra större person- och egendomsskador. Dörrarna är väldigt stabila och värmeisolerande: de håller det kalla och icke-välkomna gäster utanför. 

Monipuolinen palo-ovien valikoima

Vi tillverkar branddörrar med och utan fönster. Färg- och modellsortimentet är brett. Från oss får du branddörrar även måttbeställda och med den tilläggsutrustning du önskar. Vi hjälper dig att designa just rätt branddörr - ta kontakt!

Störst andel inhemsk tillverkning i branschen

Vi använder högklassiga, inhemska material. Våra produkter har det finländska Nyckelflagga-märket.

Bästa garantierna

Vi vet att våra produkter håller. Därför kan vi ge olika garantier för våra produkter beroende på produktgrupp. Garantier ges för både fönster och dörrar.

Reklamationsprocenten nästan noll

Det görs reklamationer på våra produkter väldigt sällan. Största delen handlar om leveransskador som täcks av garantin.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de dörrar du behöver

Vi designar och tillverkar dörrar som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.