Lammin Fönster och Dörrar_framsida

Lammin Fönster och Dörrar

Lammins produkter är ditt förstahandsval för fönster och dörrar om du är en byggare eller renovatör som värdesätter högsta kvalitet, ansvarsfull användning och finskt arbete.

Lammin Fönster och Dörrar_framsida_2

Lammin Fönster

Vi tillverkar fönster både som enkla färdiga produkter och skräddarsydda efter dina önskemål. Finska och energieffektiva fönster är ett hållbart, ekologiskt och högkvalitativt val för varje hem över hela världen.

Lammin Fönster och Dörrar_framsida_3

Lammin Dörrar

Lammin-dörrar lämpar sig lika bra för ett nybygge som för ett hem som renoveras. Vi tillverkar dörrar efter föremålets mått, så du är säker på att få rätt storlek på dörren till alla föremål också av oss.

Fönster och dörrar tjänster

Vid behov gör vi allt du behöver för att köpa nya fönster och dörrar: vi designar produkternas utseende efter dina önskemål, tar måtten från sajten, levererar produkterna och monterar fönster och dörrar på plats. Slutligen återvinner vi gamla fönster och dörrar för förnybar energi.

Lammin Fönster och Dörrar_framsida_4
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Lammin fönster och dörrar är ett riktigt finskt och energieffektivt val

Lammin fönster är designade för finska förhållanden. Graden av domesticering av produkterna är mycket hög. Vi värnar om ren natur: vi återvinner effektivt och tillverkar energieffektiva dörrar och fönster, vilket sparar värmeenergi direkt efter att produkterna har installerats.

Lammin Fönster och Dörrar_framsida_5
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Brett utbud av olika fönster

Vi har många fönsterprodukter för alla typer av byggnader och projekt. Hos oss kan du köpa både öppningsbara och fasta fönster med olika egenskaper som ljudisolering eller brandsäker. Lamminfönster kan individualiseras på många olika sätt (t.ex. med olika färger, tillbehör och funktionsval). Fönstren är av högsta kvalitet och mest energieffektiva i branschen.

Lammin Fönster och Dörrar_framsida_6
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Brett utbud av ytterdörrar av hög kvalitet

Omkretsstrukturen hos Lammin dörrar är av högsta kvalitet, vilket gör dörrarna långvariga och hållbara. Dörrarna är alltid individualiserade med hänsyn till kundens resmål och önskemål. Av oss får du skräddarsydda dörrar för alla byggnader och projekt: till exempel termiska ytterdörrar, balkong- och terrassdörrar, pardörrar och ljudisolerade dörrar.

Varför välja Lammin fönster och dörrar?

0
Kunder rekommenderar
En nöjd kund är en förutsättning för ett hållbart företagande. Upp till 92 procent av våra kunder är villiga att rekommendera oss till andra.
0
Minst klagade
Vi är den minst klagade tillverkaren på den finska marknaden: vår reklamationsprocent är bara 0,8.
0
Riktigt finskt
Graden av domesticering av våra produkter är exceptionellt hög. De nödvändiga råvarorna kommer huvudsakligen från finska underleverantörer och tillverkas i Finland. Vi har rätt att använda nyckelflaggan i våra produkter.
Signal Window_framsida_2
Signal Window_framsida

Energieffektiva fönster försämrar funktionaliteten hos telefoner och internet inomhus. Signal Window® är en energibesparande glaslösning som inte försämrar mobiltelefon- eller internetsignaler. Inga fler intermittenta samtal eller hackande filmer!

Fönster Studio_framsida

Fönster Studio

Fönster Studio är ett designverktyg som hjälper dig att välja rätt design och färg för ditt hem.

Dörr Studio_framsida

Dörr Studio

Med hjälp av Dörr Studio kan du enkelt jämföra alternativen för dörrmodeller och färger. Att välja ny dörr är enkelt!

Pro Studio_framsida

Pro Studio

Med applikationen Pro Studio testar du produkten du designar med förstärkt verklighet i ditt eget hem. Testa och skicka en offertförfrågan!