Fasta träfönster

Fasta träfönster

Fasta träfönster passar dig som vill värna om den traditionella och ekologiska stilen. Det fasta träfönstret är ett populärt stugfönster för en sommarstuga, men det passar även bra för småhus som ska renoveras.

Fasta träfönster är lämpliga för hem och sommarstuga

Fönster i fast trä lämpar sig väl för både nybyggnation och fönsterrenovering. De passar bra som hemfönster och är även populära som sommarstugefönster. Lammin fönster i fast trä kombinerar ett traditionellt utseende med toppmodern energieffektivitet. Det fasta träfönstret är ett utmärkt landskapsfönster – det är ett utmärkt val för till exempel stora panoramafönster i vardagsrummet. Utöver de mindre fönstren i ditt hem är det ofta lämpligt att välja öppningsbara träfönster som du kan putsa på alla ytor och som gör ventilationen enkel.

Det fasta träfönstret anpassar sig till den traditionella stilen
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Det fasta träfönstret anpassar sig till den traditionella stilen

Fasta träfönster är ett utmärkt val om du vill värna om den traditionella byggstilen eller vill ha ett traditionellt stugfönster till din sommarstuga. Lammin träfönster kombinerar ett rustikt utseende med utmärkt väderbeständighet. Tack vare ytbehandlingen slits dessa träfönster inte av vått väder av någon anledning, varför vi ger träfönstren utmärkta garantier. Vi levererar träfönster med de fönstertillbehör du önskar: fönstren kan exempelvis förinstalleras med valfria persienner. Till exempel har Torni Hotel i Tammerfors Lammins fasta träfönster som accepteras av Museiverket.

Varför välja Lammin fasta träfönster?

  • Individuellt och specialtillverkade fönster
  • Den yttre aluminiumramen skyddar fönstret
  • Träfönster kan individualiseras på många olika sätt (t.ex. färger)
  • Energieffektivt och hållbart val
  • Snyggt och rustikt val för ett landskapsfönster
Designa nya fönster_fönster studio

Fönster Studio

Designa nya fasta träfönster i vår Fönster Studio!