Fasta träfönster (MEK)

Fasta träfönster passar dig som värnar om klassisk, naturlig stil. De är populära speciellt för renoveringsobjekt och sommarstugor.

Träfönster passar såväl hem, som till stugan

Fasta träfönster passar bra både i nyproduktion och fönsterrenoveringar. De passar fint som fönster i hemmet, men även på sommarstugan. I Lammi-träfönster kombineras klassisk stil och förstklassig energieffektivitet.

Fasta träfönster är ett utmärkt val t.ex. som utsiktsfönster i vardagsrummet. Det lönar sig dock att välja öppningsbara träfönster som mindre fönster i hemmet, som du lätt rengör och som du kan använda för vädring.

Fasta träfönster anpassar sig till klassisk stil

Fasta träfönster passar utmärkt då du vill värna om den klassiska byggnadsstilen. I Lammi-träfönster kombineras rustik stil och fantastisk väderbeständighet. Tack vare ytbehandlingen förstörs inte dessa fönster av regn och därför ger vi dessa träfönster fantastiska garantier.

Vi levererar träfönstren med de tillbehör ni önskar: man kan t.ex. montera persienner i dem. Läs mer om fönstrens tilläggsutrustning!

Teknisk information

U-värde:

0,51 – 0,99 W/m2K, beroende på glasningen.

Ljudisolering (Rw):

35 dB.

Flygljudisolering (Rw+C):

32 dB.

Trafikljudisolering (Rw+Ctr):

28 dB. Ljudisolering mätt med 3K-glas (innersta & yttersta glaset är 6 mm) och med 200 mm karmdjup.

Glasning:

3 eller 4 glasrutor, för svala utrymmen finns även dubbla glasrutor / planglas.

Karmens material:

Kvistfri fingerskarvad tall.

Karmens ytterklädsel:

Kvistfri fingerskarvad tall, nedre karmens stormskydd av aluminium.

Tätningar:

Tätningen monterad i karmens ytterklädsel. Dessutom finns det en separat ångspärr under glaslisten.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de fönster du behöver

Vi designar och tillverkar fönster som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.