Energifönster

På grund av striktare byggnadsbestämmelser och högre elkostnader är energifönster ett smart val till varje hem. Lammis energifönster uppfyller framtidens energikrav redan idag.

Energifönster passar bra till alla utrymmen som hålls varma

Energifönster passar bra hem och till andra varma byggnader som används året runt. Energifönstret är ett varumärke som är registrerat och administrerat av Motiva. 

Lammi energifönster finns både som fasta och öppningsbara. Fasta fönster passar framförallt som större utsiktsfönster, som mindre fönster passar den öppningsbara versionen bättre. 

När du vill spara i värmekostnader, välj energifönster

Energifönster är det rätta valet till alla som eftersträvar mina värmekostnader och mindre utsläpp. Lammi energifönster uppfyller inte bara dagens värmeisoleringsbestämmelser, utan även morgondagens. Troligtvis kommer elens pris att stiga även i framtiden, och därför är energifönster ett utmärkt val även med tanke på hemmets återförsäljningsvärde. 

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar.