Energifönster

Energifönster

Energifönster är ett klokt val för alla hem på grund av skärpta byggregler och stigande elpriser. Lammin energifönster möter framtidens energikrav idag.

Energifönster passar alla rum som hålls varma

Energifönster passar till bostäder och andra varma byggnader som används året runt. ”Energy Window” är ett registrerat varumärke som förvaltas av Motiva. Lammin energifönster finns i både fasta och öppningsbara modeller. Det fasta fönstret lämpar sig framför allt som ett stort landskapsfönster, de mindre fönstren är bättre som öppningsmodell. Lammin energifönster är populära i alla typer av byggnader – i småhus, bostadsrätter och stugor, oavsett om det rörde sig om nybyggnation eller renoveringshus.

För att spara på uppvärmningskostnaderna, välj energifönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

För att spara på uppvärmningskostnaderna, välj energifönster

Energifönster är det rätta fönstervalet för alla som vill ha en lägre värmeräkning och lägre utsläppsbelastning. Lammin energifönster uppfyller inte bara dagens regler för värmeisolering utan även morgondagens krav. Priset på energi kommer sannolikt att fortsätta stiga i framtiden och därför är energifönster också ett utmärkt alternativ när det gäller andrahandsvärdet på en bostad. Energifönster kan individualiseras som alla andra fönster med t.ex. olika färger och fönstertillbehör.

Jämför energifönster och deras egenskaper:

Öppningsbara Watti energifönster

Öppningsbara Watti energifönster_energifönster
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Fönstren i Watti-serien är underhållsfria och är mycket motståndskraftiga mot nordiska väderförhållanden. Watti energifönster är branschledande produkter när det gäller energieffektivitet och ljudisolering. Som med vanliga trä- och trä-aluminiumfönster kan en mängd olika tillbehör väljas till Watti-fönster.

  • För alla typer av byggnader
  • Mer energieffektiv
  • Mångsidiga individualiseringsalternativ

Öppningsbara Eko Watti energifönster

Öppningsbara Eko Watti energifönster_energifönster_2
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Eko Watti-fönster är världens första A++ energiklassfönster. Eko Watti energifönster är prisbelönta fyrglasfönster med oöverträffad energieffektivitet. Dessa energifönster är populära i bland annat sommarstugor.

  • För alla typer av byggnader
  • Mycket energieffektiv
  • Mycket individualiserad
Designa nya fönster_fönster studio

Fönster Studio

Testa hur dina nya fönster skulle se ut med de färger du väljer.