Öppningsbara trä-aluminiumfönster

Öppningsbara trä-aluminiumfönster

Öppningsversionen av Lammin trä-aluminiumfönster är ett lättanvänt och attraktivt val för hem och stuga. Öppningsbara trä-aluminiumfönster är lätta att rengöra och kan även användas för ventilation vid behov.

Öppningsbara trä-aluminiumfönster passar överallt

De öppningsbara trä-aluminiumfönstren är underhållsfria och tål finska väderförhållanden mycket bra. De är energieffektiva och dämpar effektivt buller. Med Lammin öppningsbara MSE-A fönster får du praktiska öppningsanordningar, persienner och insektsnät förinstallerade. Det öppningsbara trä-aluminiumfönstret är vårt företags mest eftertraktade produkt, lämplig för alla typer av byggnader, såsom småhus, flerbostadshus och fritidshus. Alla våra trä-aluminiumfönster tillverkas efter dina önskemål och ditt hems (eller annan byggnads) speciella behov.

Öppningsbara trä-aluminiumfönster är den populäraste fönstermodellen i Finland
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Öppningsbara trä-aluminiumfönster är den populäraste fönstermodellen i Finland

Det varmaste trä-aluminiumfönstret (MSE-A) är ett säkert val för nästan alla situationer och är därför den mest populära fönstermodellen i Finland. Den öppningsbara strukturen gör det enkelt att ventilera hemmet och alla ytor på fönstren kan tvättas. Nödfönstret fungerar också som utgång. En fönstermodell som öppnar mot alla utrymmen är dock inte nödvändig. När du till exempel vill ha stora och snygga landskapsfönster i ditt vardagsrum är ett fast trä-aluminiumfönster det bästa valet.

Öppningsbara trä-aluminiumfönster_Det underhållsfria trä-aluminiumfönstret håller i årtionden
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Det underhållsfria trä-aluminiumfönstret håller i årtionden

Trä-aluminiumfönster passar både för nya och renoverade hus, vare sig det är ett fristående hus, ett radhus, ett hyreshus eller en offentlig byggnad. De nya fönstren kombinerar bra energieffektivitet med motståndet mot olika väderförhållanden. De är ett utmärkt val när du vill bygga eller renovera träfönster, som håller vackert även från år till år, utan behov av stort underhåll. De öppningsbara fönstren kan individualiseras, till exempel med fönstertillbehör.

Varför välja Lammin öppningsbara trä-aluminiumfönster?

  • Lätt att använda och snygga fönster
  • Massor av individualiseringsmöjligheter från tillbehör till färger
  • Lätt att öppna och tvätta
  • Möjlighet till nödutgång
  • Finlands mest populära fönstermodell
Designa nya fönster_fönster studio

Fönster Studio

Planerar du att byta nya fönster? Designa nya fönster i Fönster Studio.