Öppningsbara trä-aluminiumfönster (MSE-A)

De öppningsbara trä-aluminiumfönstren är underhållsfria och klarar av nordiskt klimat. Du får praktiska fönsterhållare, persienner och myggnät färdigt monterade i fönstren.

Öppningsbart trä-aluminiumfönster är Nordens populäraste fönstermodell

Öppningsbart trä-aluminiumfönster är ett säkert kort för nästan vilken situation som helst vilket gör det väldigt populärt. Den öppningsbara konstruktionen gör det lätt att vädra och tvätta fönsterytorna. I nödsituationer fungerar det öppningsbara fönstret även som en utgång.

Det är dock inte nödvändigt med ett öppningsbart fönster i alla utrymmen. Om du exempelvis vill ha stora utsiktsfönster till vardagsrummet, är ett fast trä-aluminiumfönster det bästa alternativet.

Underhållsfria trä-aluminiumfönster håller i decennier.

Trä-aluminiumfönster är ett utmärkt val då man förväntar sig väldigt bra väderbeständighet. Tack vare aluminiumytan är fönstret underhållsfritt och det klarar bra av nordiska väderförhållanden. Våra fönsters beslag och remsor är av bästa kvalité, vilket gör dem väldigt energieffektiva.

På fabriken monterar vi de tillbehör du önskar till, så som persienner, fönsterhållare och myggnät. Läs mer om fönstrens tilläggsutrustning!

Teknisk information

U-värde:

0,76 – 1,00 W/m2K, beroende på glaset.

Ljudisolering (Rw):

45-48 dB, beroende på karmdjup och glas.

Flygljudisolering (Rw+C):

44-47 dB, beroende på karmdjup och glas.

Trafikljudisolering (Rw+Ctr):

40-44 dB, beroende på karmdjup och glas.

Lufttäthet:

Enligt EN-standard 12207, klass 4.

Vattentäthet:

Enligt EN-standard 12208, klass 1200.

Lufttrycks hållbarhet:

Enligt EN-standard 12210, klass C3.

Glasning på insidan:

Dubbelt selektiv isoleringsglas med Argon-gas.

Glasning på utsidan:

Planglas.

Material på insidan:

Kvistfri fingerskarvad tall.

Karmens material:

Kvistfri fingerskarvad tall.

Utsidan och karmens utsida klädsel:

Aluminium.

Tätningar:

Trefaldig tätning.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de fönster du behöver

Vi designar och tillverkar fönster som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.