Balkong- och altandörrar_2

Balkong- och altandörrar

Hemligheten med Lammins balkong- och altandörrar är den starkaste ytterstrukturen på marknaden. Vridfria altandörrar i glas håller värmen bra trots sin stora glasyta. Värmebesparingen för en balkong- eller terrassdörr uppnås med effektiva treglaslösningar och pålitlig dubbeltätning.

Slitstark dörr till altan och balkong

Lammin balkong- och terrassdörrar är rätt val när du letar efter en säker, praktisk och hållbar dörr. Lammin terrassdörrar är också ett populärt val för fritidshus. Dörren till altanen eller balkongen är måttbeställd, så den är även idealisk för byggnader som ska renoveras. Dörrarna har en speciell slitstark tröskel av finsk björk och äkta dubbeltätning som standard. Lammin altan- och balkongdörrar är förstahandsvalet för många villaägare och bostadsrättsföreningar – i Finland och utomlands!

Lammin balkong och altandörrar_Durable door to terrace and balcony
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Lammin altan och balkongdörrar håller värmen bra

Vårt utbud av balkongdörrar och terrassdörrar är ett bra val på grund av deras utmärkta väderbeständighet: dörrkarmen och ytbehandlingen är designade för varierande väderförhållanden i norr. Trippelglas och högkvalitativa Schlegel-tätningar säkerställer att värmen stannar inne även i kylan.

Lammin altan och balkongdörrar_Lammin altan och balkongdörrar håller värmen bra
Producerad_i_Finland_Avainlippu

Lammindörrar förblir rena och säkra år efter år

Balkongdörrar och altandörrar är av grenlöst trä på de synliga ytorna. Det är därför som våra dörrar fortfarande ser snygga och snygga ut efter många års användning, och hartsfläckarna på grenarna kommer inte upp till ytan. Altandörrar i glas har marknadens starkaste konstruktion och har minst tre inbrottssäkra gångjärn, så våra dörrar är också ett bra val för säkerheten. Vid behov förinstallerar vi nyckelhusen och andra dörrtillbehör som du väljer.

Varför välja Lammin balkong- och terrassdörrar?

  • Branschledande garantier – 5 års korsmåttsgaranti
  • Brett utbud av dörrmodeller med trä- och aluminiumytor
  • Mångsidiga tillbehör och anpassningsmöjligheter
  • Pålitliga, hållbara dörrar designade för nordiska väderförhållanden
  • Balkong- och altandörrar är lämpliga för småhus, stugor och större flerbostadshus
Designa nya dörrar_Dörr Studio

Designa nya dörrar i Dörr Studio!

Door Studio är Lammin Ikkunas designverktyg som låter dig testa olika dörrmodeller och färger.