Palo-ovet

Palo-ovi suojaa kotisi ympäristöä palovahingoilta. Vaikka rakennusmääräykset eivät pakottaisi palo-oven hankintaan, on se kannattava valinta paloturvallisuuden vuoksi. 

Suojaa kotisi tyyppitestatulla ja CE-hyväksytyllä palo-ovella

Palo-ovet on tarkoitettu asuinrakennusten ja lämpimien varastojen ulko-oviksi. Palo-ovet on suunniteltu estämään – tai vähintäänkin hidastamaan – tulipalon leviämistä rakennuksen ulkopuolelle. Usein rakennusmääräykset määräävät palo-ovien käytöstä, mutta kuka tahansa paloturvallisuudesta kiinnostunut voi valita kotinsa ulko-oveksi palo-oven. Lammin palo-ovet on polttotestattu, ja ne täyttävät kaikki palo-oville asetetut vaatimukset.

Palo-ovella voit ehkäistä merkittävätkin vahingot

Palo-ovi hidastaa palon leviämisen rakennuksen sisällä ja sen ulkopuolelle ja voi näin ollen estää merkittäviäkin henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Ovet ovat hyvin tukevia ja lämmöneristäviä: ne pitävät pakkasen ja kutsumattomat vieraat kotisi ulkopuolella. 

Monipuolinen palo-ovien valikoima

Valmistamme palo-ovia ikkunallisina ja ikkunattomina. Ovien väri- ja mallivalikoima on erittäin laaja. Meiltä saat palo-ovet myös mittatilauksena ja haluamillasi lisävarusteilla. Autamme juuri sinulle oikean palo-oven suunnittelussa – ota yhteyttä!

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme erilaisia takuita riippuen tuoteryhmästä. Takuita annetaan sekä ikkunoista että ovista.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.