Lammin palo-ovet_palo-ovi

Palo-ovet

Palo-ovet suojaavat kotisi ympäristöä palovahingoilta. Vaikka rakennusmääräykset eivät pakottaisi palo-oven hankintaan, on palo-ovi kannattava valinta paloturvallisuuden vuoksi.

Tyyppitestatut ja CE-hyväksytyt palo-ovet suojaavat kotiasi

Palo-ovet on tarkoitettu asuinrakennusten ja lämpimien varastojen ulko-oviksi. Palo-ovet on suunniteltu estämään – tai vähintäänkin hidastamaan – tulipalon leviämistä rakennuksen ulkopuolelle. Usein rakennusmääräykset määräävät palo-ovien käytöstä, mutta kuka tahansa paloturvallisuudesta kiinnostunut voi valita kotinsa ulko-oveksi palo-oven. Lammin palo-ovet on polttotestattu, ja ne täyttävät kaikki palo-oville asetetut vaatimukset. Paloluokituksella varustetut Lammin ulko-ovet valmistetaan sisaryhtiömme Virepuun tehtaalla. Tutustu kaikkiin palo-oviimme Ovistudiossa!

CE-hyväksytty palo-ovi_palo-ovet
Avainlippu

Palo-ovella voit ehkäistä merkittävätkin vahingot

Palo-ovi hidastaa palon leviämisen rakennuksen sisällä ja sen ulkopuolelle ja voi näin ollen estää merkittäviäkin henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Ovet ovat hyvin tukevia ja lämmöneristäviä: ne pitävät pakkasen ja kutsumattomat vieraat kotisi ulkopuolella. Palo-ovien määrä Suomessa on kasvanut mm. tiuhentuneen rakentamisen myötä. Kun rakennusten välillä on vähän tilaa, palo-ovi on usein ainoa vaihtoehto rakennuksen ulko-oveksi.

Monipuolinen palo-ovien valikoima_palo-ovet_palo-ovi
Avainlippu

Monipuolinen palo-ovien valikoima

Valmistamme palo-ovia ikkunallisina ja ikkunattomina. Ovien väri- ja mallivalikoima on erittäin laaja. Meiltä saat palo-ovet myös mittatilauksena ja haluamillasi ovien lisävarusteilla. Oheisessa kuvassa on esitelty Lohjan asuntomessuille 2021 valmistettu palo-ovi. Kyseinen pääsisäänkäynnin ovi löytyy Lammi-kivitalosta ”Lohjan Saarenta”. Esimerkkikuvasta näkyy, että palo-oven viereen voidaan asentaa myös EI15 tai EI30 paloluokkainen ikkuna.

Lataa Lammin palo-ovien tuotekortti

Palo-ovien tuotekortista löydät tarkempaa lisätietoa oven yksityiskohdista ja rakenteesta. Lammin palo-oven saat EI30-paloluokituksella haluamillasi mitoilla ja heloilla. Ovet voidaan valmistaa myös lasiaukollisina. Lataa tuotekortti alla olevasta painikkeesta:

Miksi valita Lammin palo-ovet?

  • Estää ja hidastaa onnettomuuksia tulipalon sattuessa
  • Luotettava ja kestävä design
  • Laaja valikoima erilaisia ovimalleja ja yksilöintivaihtoehtoja
  • Palo-ovien kotimaisuusaste ja energiatehokkuus ovat huippuluokkaa
  • Lammin palo-ovilla on CE-merkintä
Suunnittele-uudet-ovet_ovistudio

Ovistudio

Ovien suunnittelutyökalusta Ovistudiosta löydät kaikki yleisimmät Lammin ovimallit ja voit suunnitella myös omat palo-ovet.