Lammin ikkunan rahoituspalvelu_rahoituspalvelu

Rahoituspalvelu

Ethän anna lompakon päättää puolestasi, milloin on oikea aika uusien ikkunoiden ja ovien hankinnalle. Meidän kauttamme saat kotisi ikkunoille ja oville rahoituksen reiluilla ehdoilla.

Rahoituksen ansiosta voit toteuttaa unelmasi jo tänään

Ikkuna- ja oviremontin toteuttamista ei kannata miettiä pelkästään lompakon paksuuden kautta: Mitä vanhemmat ikkunat vaihdat uusiin, sitä isommat energiansäästöt voit saavuttaa jo ensimmäisen tuotteen asentamisen jälkeen: Ota huomioon, että nykyisellä sähkönhinnalla remontti on todella kannattava investointi! Rahoituspalvelumme ansiosta saat kotiisi kestävät, näyttävät ja turvalliset ovet ja ikkunat ilman vaikeaa lainanhakuprosessia tai pitkää säästämistä. Saat luottopäätöksen vaivattomasti, eikä sinun ei tarvitse käydä pankissa sopimassa asiasta. Et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia. 

Lammin ikkunan rahoituspalvelu_rahoituspalvelu

Kenelle rahoituspalvelu sopii?

Voit saada kauttamme rahoituksen, jos olet täysi-ikäinen, asut pysyvästi Suomessa eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. Sinulla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot. Voit hakea rahoitusta joko yksin tai esimerkiksi puolison kanssa. Rahoituksen tarjoaa OP. Tämä rahoituspavelu on tarkoitettu ainoastaan kuluttaja-asiakkaille, ei esimerkiksi taloyhtiöille tai rakennusliikkeille. Kysy lisää rahoituspalvelusta myyntiedustajaltamme remonttiprojektin suunnittelun alusssa. Rahoitus on käytettävissä kokonaisvaltaisesti ikkunaremontin toteuttamiseen eli se kattaa kaikki Lammin tuotteet ja palvelut.

OP:n rahoituspalvelu pähkinänkuoressa

  • Rahoituksen suuruus voi olla 2.500-50.000 €
  • Edullinen OP Prime -korko + 6,95 %
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Joustava takaisinmaksuaika, saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
  • Voit halutessasi maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

Testaa rahoituslaskuria ja hae rahoitusta