Ikkunoiden ja ovien suunnittelutyökalut_lammin ikkunat ja ovet

Suunnittelutyökalut

Olemme rakentaneet asiakkaidemme käyttöön kolme suunnittelutyökalua. Ikkunastudiossa suunnittelet uudet ikkunat ja Ovistudiossa uudet ovet. Pro Studio -applikaatiolla voit tarkastella tuotteita omassa julkisivussasi lisätyn todellisuuden avulla.

Suunnittelutyökalut kaikkiin rakennus- ja remonttihankkeisiin

Lammin Ikkunan suunnittelutyökaluilla voit vertailla erilaisia tuotteita ja malleja. Lisäksi voit kokeilla, miltä eri väriset tuotteet näyttävät. Suunnittelutyökaluista voi ottaa kuvakaappauksia ja liittää niitä tarjouspyynnön tueksi – näin saat heti alusta lähtien parasta mahdollista palvelua Lammin Ikkunan asiantuntijoilta. Suunnittelutyökalut ovat maksutta käytössäsi ja ne auttavat sinua projektista toiseen. Kokeile mieluistasi työkalua, suunnittele uudet ikkunat ja ovet sekä pyydä tarjous – autamme sinua kruunaamaan kotisi laadukkailla ikkunoilla ja ovilla!

Ikkunastudio_suunnittelutyökalut_Lammin ikkunat ja ovet

Ikkunastudio

Ikkunastudiossa voit selailla erilaisia ikkunamalleja ja värejä. Suunnittelu auttaa sinua hahmottamaan, millaiset Lammin ikkunat voisivat sopia juuri sinun rakennus- tai remonttikohteeseen. Ota kuvakaappaus (screenshot) suunnittelemastasi ikkunasta ja liitä se tarjouspyyntöön mukaan. Ikkunastudion galleria-sivulta sivulta löydät runsaasti referenssikuvia kohteista, joihin on vuosien saatossa valittu meidän ikkunat.

Ovistudio_suunnittelutyökalut_lammin ikkunat ja ovet

Ovistudio

Ovistudiosta löydät kaikki yleiset ovimallimme. Listalla on hurjasti erilaisia ovia, joiden lisäksi voit ehdottaa meille omaa ideaasi. Ovistudiossa voit testata, miltä suunnittelemasi Lammin ovi näyttää haluamassasi värissä. Lopuksi kannattaa ottaa kuvakaappaus ovesta ja liittää se tarjouspyyntöön. Ovistudiosta löydät myös lisätietoa kustakin tuotteesta klikkaamalla tuotekorttia. Galleria-sivulta voit selailla referenssikuvia Lammin ovista.

Pro Studio -applikaatio

Pro Studio on ainutlaatuinen älypuhelimeen ladattava applikaatio, jonka avulla voit testata suunnittelemiasi ovia tai ikkunoita kohteesi julkisivussa. Applikaatio toimii uuden lisätyn todellisuuden avulla, minkä takia kannustamme tutustumaan käyttöohjeisiin tarkkaan. Kyseistä teknologiaa hyödyntää mm. Ikea omassa applikaatiossaan. Pro Studion voi ladata App Storesta ja Google Play-kaupasta. Katso applikaation ohjevideo ja lataa sovellus puhelimeesi alla olevista linkeistä: