Lammin mökki-ikkunat

Mökki-ikkunat

Mökki-ikkunoiden valintaa ohjaa kysymys siitä, onko mökki tai vapaa-ajan asunto lämpimänä pidettävä vai ei? Mikäli vastauksesi on kyllä ja arvostat laatua, sinun kannattaa valita Lammin mökki-ikkunat.

Lammin ikkunat sopivat myös mökille

Lammin avattavat ja kiinteät ikkunat, niin puuikkunat kuin puualumiini-ikkunat, ovat hyvä valinta mökille tai vapaa-ajan asuntoihin – ikkunat ovat energiatehokkuudeltaan huippuluokkaa. Jos mökkisi on tarkoitus pitää lämpimänä ympäri vuoden tai haluat varmistaa lämmön pysymisen sisällä mahdollisimman pitkään, kannattaa rakennukseen vaihtaa nykyaikaiset kolmilasiset tai nelilasiset ikkunat.

Puisilla mökki-ikkunoilla vaalitaan perinteistä tyyliä_mökki-ikkunat
Avainlippu

Puisilla mökki-ikkunoilla ylläpidetään mökin perinteistä tyyliä

Lammin puuikkunat sopivat sellaisille mökeille ja vapaa-ajan asuntoihin, joissa halutaan vaalia perinteisen rakentamisen tyyliä. Puuikkunat kestävät hyvin aikaa pohjoismaisista sääolosuhteista huolimatta. Perinteisiin puuikkunoihin voidaan valita myös entistä rustiikkisempaa tyyliä vaalivat ruunanhuulet eli vesinokat. Myös mökillä kannattaa panostaa ikkunoiden lisävarusteisiin – esimerkiksi sälekaihtimilla varmistetaan yksityisyys ja estetään kirkkainta aamuaurinkoa herättämästä mökkeilijöitä loma-aikaan. Oheisessa kuvassa on esimerkki hämäläisestä mökistä, johon valittiin Lammin puuikkunat pyöreällä ruunanhuulella.

Alumiininen ulkopuite tekee mökki-ikkunasta huoltovapaan_mökki-ikkunat
Avainlippu

Alumiininen ulkopuite tekee mökki-ikkunasta huoltovapaan

Monet valitsevat mökki-ikkunaksi Lammin puualumiini-ikkunan puhtaasti siitä syystä, että sen alumiiniulkopuite on huoltovapaa ja se kestää aikaa vielä pidempään kuin puuikkuna. Kysymys kuuluukin, haluatko viettää mökkilomasi tehden huoltotöitä vai nauttimalla vapaa-ajasta? Ei siis ole yhdentekevää, millaiset ikkunat mökille valitsee. Kaikki ikkunamme on testattu VTT:llä ja ovat siten luotettava valinta. Ota mökkisi rakennus- tai remonttiprojekti puheeksi asiantuntijoidemme kanssa ja autamme sinua löytämään juuri sinulle parhaimman ikkunaratkaisun. Kuvassa esimerkki mökistä, jonka ikkunaremontissa vaihdettiin vanhat ränsistyneet ikkunat Lammin puualumiin-ikkunoiksi Savossa.

Uudet mökki-ikkunat tekevät mökistä energiatehokkaan_mökki-ikkuna
Avainlippu

Uudet mökki-ikkunat tekevät mökistä energiatehokkaan

Jos haluat varmistaa maksimaalisen energiatehokkuuden mökillä, kannattaa valita Lammin nelilasiset energiaikkunat. Nämä ovat energiatehokkaimmat ja lämmönpitävyydeltään parhaimmat mökki-ikkunat, mitä markkinoilta saa. U-arvon ollessa lähellä arvoa 0,5 voit mökkeilijänä luottaa siihen, että lämpö todellakin pysyy sisällä. Watti- ja Eko Watti -energiaikkunat ovat hyvä valinta mökki-ikkunoiksi myös silloin, kun olet rakentamassa uutta ja modernia vapaa-ajan asuntoa, jonka lämmityskustannukset halutaan minimoida. Ohessa esimerkki uudesta hirsimökistä, johon valittiin Lammin energiaikkunat ja ulko-ovet.

Miksi valita Lammin mökki-ikkunat?

  • Monipuoliset mökki-ikkunoiden yksilöintimahdollisuudet lisävarusteista lasivalintoihin ja väreihin
  • Tarjolla on kaksilasisia, kolmilasisia ja nelilasisia ikkunoita tarpeen mukaan
  • Lämmönpitävyys ja ääneneristävyys ovat huippuluokkaa
  • Parhaat ikkunat lämpimänä pidettäville mökeille
  • Alumiiniulkopuitteisina mökki-ikkunat kestävät todella pitkään ja ovat huoltovapaat

Lue asiantuntijan vinkit mökki-ikkunoiden valintaan:

Blogi: Mökkiremontti ikkunoiden ja ovien näkökulmasta

Tässä blogissa mökkiasiantuntijamme Jonne Vuorinen kertoo tarkemmin, mitä ottaa huomioon mökin remontoinnissa ikkunoiden ja ovien näkökulmasta. Hänellä on vuosien kokemus mökkiremonteista omien vuokramökkiensä kautta.

Blogi: Millaiset mökki-ikkunat kannattaa valita?

Ei ole yhdentekevää, millaiset ikkunat mökilleen valitsee. Niin omakotitalon kuin mökin remontoinnissa kannattaa kiinnittää huomiota sopivien ikkunoiden ja niiden lisävarusteiden valintaan. Tässä blogissa asiantuntijamme antaa suorat vinkit mökki-ikkunoiden valintaan.

Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Suunnittele mökki-ikkunat

Suunnittele uudet ikkunat mökille tai vapaa-ajan asuntoon Ikkunastudio-palvelussa!