Watti-energiaikkunat_avattavat ja kiinteät energiaikkunat

Watti-energiaikkunat

Lammin Watti-energiaikkunat voidaan toteuttaa lasivalinnasta riippuen useissa eri energialuokissa: A++, A+ A tai B. Watti-energiaikkunat sopivat hyvin uudisrakentamiseen ja remontointiin.

Watti-energiaikkunat sopivat kotiin ja läpi vuoden lämpimälle mökille

Lammin Watti-ikkunat on suunniteltu pitämään kerran tuotettu lämpö kodin sisällä. Siksi Watti on hyvä ikkunavaihtoehto kotiin ja ympäri vuoden käytettäviin vapaa-ajan asuntoihin. Watti-ikkunaa käytetään yleisesti sekä remonttikohteissa että uudisrakentamisessa. Ikkunan ulkopuoliset rakenteet ovat alumiinilla päällystettyä puuta. Alumiiniverhous tekee ikkunasta huoltovapaan ja erittäin säänkestävän.

Nelilasiset Watti-energiaikkunat pitävät lämpöä tehokkaasti
Avainlippu

Nelilasinen Watti-ikkuna pitää lämpöä tehokkaasti

Energian hinta kallistuu vuosi vuodelta, ja kodin lämmittämisen ympäristövaikutukset kiinnostavat yhä useampia. Nelilasinen Watti-ikkuna on hyvä valinta silloin, kun tarkoituksena on säästää lämmityskuluissa. Se oiva vaihtoehto myös kodin arvon kannalta – tulevaisuudessa energiatehokkuudella on todennäköisesti yhä suurempi painoarvo talon jälleenmyyntiarvon kannalta. Toimitamme Watti-energiaikkunat haluamillanne ikkunoiden lisävarusteilla, esimerkiksi sälekaihtimilla.

Miksi valita Lammin Watti-energiaikkunat?

  • Nelilasinen ja huippuenergiatehokas
  • Paljon yksilöintivaihtoehtoja lisävarusteista väreihin
  • Yhtä monta pestävää lasipintaa kuin kolmilasisessa ikkunassa
  • Nelilasinen ja huippuenergiatehoksa
  • Sopii kaikenlaisiin kohteisiin
Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Ikkunastudio

Suunnittele uudet ikkunat Ikkunastudio-palvelussa!