Watti-energiaikkunat_avattavat ja kiinteät energiaikkunat

Watti-energiaikkunat

Lammin Watti-energiaikkunat voidaan toteuttaa lasivalinnasta riippuen useissa eri energialuokissa: A++, A+ A tai B. Watti-energiaikkunat sopivat hyvin uudisrakentamiseen ja remontointiin.

Watti-energiaikkunat sopivat kotiin ja läpi vuoden lämpimälle mökille

Lammin Watti-energiaikkunat on suunniteltu pitämään kerran tuotettu lämpö kodin sisällä. Siksi Watti on hyvä ikkunavaihtoehto kotiin ja ympäri vuoden käytettäviin vapaa-ajan asuntoihin. Watti-ikkunaa käytetään yleisesti sekä remonttikohteissa että uudisrakentamisessa. Ikkunan ulkopuoliset rakenteet ovat alumiinilla päällystettyä puuta. Alumiiniverhous tekee ikkunasta huoltovapaan ja erittäin säänkestävän. Kaikki meidän ikkunat valmistetaan Lammin ikkunatehtaalla hyödyntäen Kangasniemellä toimivan ovitehtaamme Virepuun jalostamaa puuta.

Nelilasiset Watti-energiaikkunat pitävät lämpöä tehokkaasti
Avainlippu

Nelilasinen Watti-ikkuna pitää lämpöä tehokkaasti

Energian hinta kallistuu vuosi vuodelta, ja kodin lämmittämisen ympäristövaikutukset kiinnostavat yhä useampia. Nelilasinen Watti-ikkuna on hyvä valinta silloin, kun tarkoituksena on säästää lämmityskuluissa. Se oiva vaihtoehto myös kodin arvon kannalta – tulevaisuudessa energiatehokkuudella on todennäköisesti yhä suurempi painoarvo talon jälleenmyyntiarvon kannalta. Toimitamme Watti-energiaikkunat haluamillanne ikkunoiden lisävarusteilla, esimerkiksi sälekaihtimilla. Oheisessa kuvassa on esitelty suomalainen kivitalo, johon on asennettu nelilasiset Watti-ikkunat maksimaalista lämmönpitävyyttä varten.

Avattavat nelilasiset watti-energiaikkunat Lammin Ikkunalta
Avainlippu

Watti-energiaikkunat neljällä lasilla

Kolmelasinen ikkuna on energiatehokkaampi kuin kaksilasinen. Vastaavasti nelilasinen on kolmelasista parempi. Avattavassa Watti-energiaikkunassa on kaksi lämpölasielementtiä, yksi sisäpuitteessa ja toinen ulkopuitteessa. Ikkunan ulkopuite on alumiinia ja sisäpuite puuta. Watti-ikkunat ovat erityisen suosittuja kuluttaja-asiakkaiden passiivitaloissa sekä monissa taloyhtiöissä. Energiaikkunoihin suosittelemme valitsemaan Signal Window -lasit (ts. signaali-ikkuna tai antenni-ikkuna), jotka edesauttavat mobiiliyhteyksien kuuluvuutta sisätiloissa kuitenkaan heikentämättä ikkunoiden U-arvoa. Kysy rohkeasti lisää ja pyydä tarjous!

Miksi valita Lammin Watti-energiaikkunat?

  • Nelilasinen ja huippuenergiatehokas valinta omakotitaloon, mökille ja taloyhtiöön
  • Paljon yksilöintivaihtoehtoja lisävarusteista väreihin (mm. sälekaihtimet, venttiilit, erilaiset pintakäsittelyt)
  • Yhtä monta pestävää lasipintaa kuin kolmilasisessa ikkunassa
  • Sopii kaikenlaisiin kohteisiin, isoihin ja pieniin
  • Paras ratkaisu passiivirakentamiseen ja maksimaalisen lämmönpitävyyden saavuttamiseen remontoinnissa
Suunnittele uudet ikkunat_Ikkunastudio

Suunnittele uudet ikkunat

Suunnittele uusien ikkunoiden ulkoasu Ikkunastudio-palvelussa! Palvelun käyttö on maksutonta ja helppoa.