Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Yale Linus -älylukko_Lammin Ikkunat ja Ovet Kategoria: Ovet

UUTUUS: Yale Linus -älylukko

Yale Linus -älylukko on Abloyn Yale-älylukkoperheen uusin tulokas. Se on turvallinen ulko-oven lukko, joka helpottaa kulkemistasi mobiilihallinnan ansiosta. Yale Linus -älylukon ansiosta arkesi helpottuu, kun voit esimerkiksi antaa vieraillesi virtuaalisen avaimen ja tarkistaa älypuhelinsovelluksella, onko ulko-ovesi auki vai kiinni. Yale Linus -älylukossa yhdistyvät niin tyylikäs muotoilu kuin huipputeknologia. Yale Linus -älylukko asennetaan jo olemassa olevan lukituksen yhteyteen. Ovessa siis säilyy varakäyttö nykyisellä avaimella ja muut tutut lukituksen ominaisuudet – ulkopuolelta ovi näyttää samalta kuin ennenkin. Katso lukkoratkaisun esittelyvideo alta:

Yale Linus -älylukon ominaisuudet

Mobiilikäyttö
Lukkoa hallinnoidaan mobiililaitteella Yale Access -sovelluksen avulla. Oven etäavaus edellyttää Yale Connect Wi-Fi Bridge -lisälaitetta.

Automaattinen avaustoiminto
Automaattinen avaustoiminto avaa ulko-oven lukon saapuessasi kotiin. Lukko tunnistaa saapumisesi, kun sinulla on älypuhelin mukana.

Käyttöoikeuksien hallinta
Yale Access -sovelluksen avulla voit jakaa virtuaalisia avaimia esimerkiksi ystävillesi tai perheenjäsenille, jolloin he voivat avata oven itse samaisella sovelluksella.

Yale Smart Keypad -näppäimistö
Yale Linus -älylukkoon voidaan liittää myös Yale Smart Keypad -näppäimistö, jonka avulla avaat lukon helposti PIN-koodilla. Näin et tarvitse mukaasi puhelinta etkä avaimia.

Yhteensopivuus
Yale Linus -älylukon saat uuteen Lammin ulko-oveen valmiiksi asennettuna. Sen voi asentaa oveen myös itse pakkauksen mukana tulevien tarvikkeiden avulla. Lukko sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin. Lukko sopii suoraan mm. 4190, LC100, LC102 ja LC190 -lukkorunkojen kanssa.

Kestävä ratkaisu
Lukko asennetaan oven sisäpuolelle. Näin ollen lukko on aina lämpimässä tilassa, eikä esimeriksi pakkanen vaikuta tuotteen toimintaa. Yale Linus -älylukon toimintalämpötilan tulee olla yli 0°C.

Abloy-laatu
Yale Linus -älylukolla on Abloy Secured -leima. Lukon toimivuuden, turvallisuuden ja laadun testaukseen käytetään samanlaisia metodeja kuin muidenkin Abloy-tuotteiden.

Tarkemmat tuotetiedot ja tekniset ominaisuudet löydät täältä: https://www.yalehome.com/fi/fi/products/smart-locks/yale-linus

Yale Linus -älylukko_1_Lammin ikkunat ja ovet
Yale Linus -älylukko_2_Lammin ikkunat ja ovet
Yale Linus -älylukko_3_Lammin ikkunat ja ovet

Pyydä tarjous ulko-ovesta ja Yale Linus -älylukosta

Haluatko päivittää kotisi ulko-ovet? Autamme mielellämme! Tutustu ulko-ovien valikoimaamme verkkosivujen ylänavigaation kautta ja suunnittele uusi ovi Pro Studio -sovelluksella. Kun lähetät tarjouspyynnön meille, muista kysyä myös nykyaikaista Yale Linus -älylukkoa. Myyntiedustajamme auttavat sinua sopivan ulko-oven ja älylukkoratkaisun valitsemisessa niin pientaloihin (mm. omakotitalot, mökit) kuin isompiinkin kohteisiin (mm. rivitalot, kerrostalot).

Kuvat: Yalehome.com