Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Lammin Ikkunat ja ovet Tuusulan asuntomessuilla 2020 Kategoria: Tapahtumat

Tuusulan asuntomessut 2020

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlamessut pidetään Tuusulassa 3.-30.8.2020 huomioiden koronatilanne ja sen tuomat rajoitukset. Messut järjestää Suomen Asuntomessut ja Tuusulan kunta. Lammin Ikkuna Oy on mukana messuilla useassa eri messukohteessa. Painin maailmanmestari Petra Olli on mukana messuilla meidän esittelypisteellä 7.-9.8.2020. Tervetuloa!

Messujen aikana juhlistetaan tulevaisuuden asumista neljän teeman avulla viikoittain. Teemoina ovat:

  • Tänään ja huomenna
  • Sisustus ja rakentaminen
  • Taide ja hyvinvointi
  • Vastuullisuus

Tuusulan asuntomessuilla on paljon nähtävää

Tänä vuonna asuntomessut esittelevät kaupunkiasumisen parhaita puolia yhdistettynä kylämäiseen yhteisöön. Messuilla näkyy mm. erilaisten palveluiden sijoittuminen lähelle, turvallinen asuminen, luonnon läheisyys ja taide niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Tässä niin sanotussa tulevaisuuden kyläkaupungissa yhdistyvät erilaiset asumismuodot sekä asukkaiden tarpeet eri elämäntilanteissa. Messualueella tullaan näkemään mm. townhouseja, pientaloja sekä kerrostaloja.

Lammin Ikkunan tuotteista esillä ovat mm. seuraavat tuotteet:

Tuusulan asuntomessujen messualue, aikataulu ja ohjelma

Asuntomessualue sijaitsee Tuusulan keskustan Hyrylän palveluiden lähettyvillä Rykmentinpuistossa. Messuilla on näytteillä yhteensä 41 kotia. Messujen aikataulu on seuraava:

  • Messut ovat avoinna 3.-30.8.2020
  • Arkisin klo 12-20 (perjantaina 21.8. klo 12-22)
  • Viikonloppuisin klo 10-18

Messualueella voi tutustua näytteilleasettajien toimintaan ja tuotteisiin messuteltassa. Messukohteet ovat avoinna kierreltäviksi kaikille vieraille yllä olevan kartan mukaisesti. Lisäksi messuilla tarjotaan erikoisohjelmaa, jonka päivittyvän listan löydät asuntomessujen ohjelmasivulta. Lammin Ikkuna Oy on mukana asuntomessuilla seuraavissa kohteissa:

  • 6 Villa Mikael ja Villa Sanni (Honkarakenne, samalla tontilla kaksi taloa)
  • 27 Duplio (Lammi Kivitalot, paritalo)
  • 30-31 Jämerä Salmiakki ja Laventeli (yhteensä 6 taloa rivitalomaisesti)

Lisätietoa Tuusulan asuntomessuista

Tuusulan asuntomessujen viralliset verkkosivut löydät täältä: http://asuntomessut.fi/tulevat-messut/tuusula-2020/

Mikäli haluat varata henkilökohtaisen esittelyajan asiantuntijaltamme messuille, ota rohkeasti yhteyttä ja täytä yhteydenottolomake.

Löydät meidät näyttelyhallista tällaiselta messuosastolta:

Aurinkoista messuvierailua ja tervetuloa!