Lammin Signal Window® - signaalia vahvistavat erikoisikkunat

Sisätilojen kuuluvuusongelmiin on nyt olemassa vaivaton ja kustannustehokas ratkaisu: Lammin Signal Window® -erikoisikkunat!

Signaali-ikkuna on täysin huoltovapaa ikkunaratkaisu, joka ei tarvitse sähköä toimiakseen. Mobiiliverkkoyhteyden signaalin laadun parantaminen ei vaadi sinulta muuta kuin yhteydenoton!

Ikkuna parempiin yhteyksiin

Nykyaikaisissa, energiatehokkaissa rakennusmateriaaleissa on tietenkin monia hyviä puolia, mutta usein ne vaikeuttavat signaalien kulkua rakenteiden läpi. Tästä seuraa huono kuuluvuus ja pätkivä verkkoyhteys.

Lammin Signal Window® -ikkunat voidaan asentaa mihin tahansa rakennukseen kohteesta tai rakennusmateriaaleista riippumatta. Kun signaali-ikkunat ovat kerran asennettu, ne eivät tämän jälkeen vaadi huoltoa tai sähköä toimiakseen.

Siksi signaali-ikkuna on nopein ja kustannustehokkain tapa parantaa sisätilojen huonoa kuuluvuutta.

Lue lisätietoa Signal Window® -ikkunoista kuluttajille!

Miten Lammin Signal Window® toimii?

Lammin Signal Window on ensimmäinen suomalainen ikkunaratkaisu, jonka tavoitteena on parantaa mobiiliverkon kuuluvuutta sisätiloissa.

Signaali-ikkunan koko pinta-ala toimii reittinä signaaleille, jonka vuoksi matkapuhelinsignaalit (2G, 3G, 4G/LTE, 5G läpäisevät ikkunan jopa kymmenen kertaa tehokkaammin kuin tavalliset ikkunat.*

Lammin Signal Window® -teknologiaominaisuus voidaan lisätä vapaasti rakennuksen mihin tahansa ikkunaan. Jotta sisätiloissa saavutetaan paras mahdollinen kuuluvuus, kannattaa uudisrakennus- tai saneerauskohteen kokonaisuutta suunnitella etukäteen myös kuuluvuuden kannalta. Ikkunoiden sijoittelussa tulisi huomioida mm. rakennuksen ympäristö, geometria, käytetyt ulkovaipan rakennusmateriaalit ja signaalien mahdolliset tulokulmat.

Autamme mielellämme kokonaisuuden suunnittelussa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

*Suomessa yleisimmin käytetty MSEA-ikkuna on sisään aukeava, kaksipuitteinen, sivusaranoitu ikkuna, jonka sisäpuite on varustettu kaksinkertaisella lämpölasilla ja ulkopuite tasolasilla.

Lue lisää Signal Window® -tekniikasta!

Lammin Signal Window® -ikkunoiden merkittävimmät hyödyt

  • Täysin huoltovapaa. Asennuksen jälkeen voit nauttia huolettomasti hyvästä kuuluvuudesta.
  • Ei käytä sähköä. Ikkunoista ei aiheudu sinulle ylimääräisiä kustannuksia.
  • Ei heikennä ikkunoiden U-arvoa. Ikkunasi ovat jatkossakin energiatehokkaat, eikä sisätilojen lämpö karkaa harakoille.
  • Toimii kaikkien puhelinoperaattoreiden liittymillä. Toimivuus perustuu ikkunan rakenteeseen, eikä ole riippuvainen muista tekijöistä.
  • Sopii mihin tahansa rakennukseen. Ikkunoiden ominaisuudet tai asennus eivät eroa tavallisista ikkunoista.

Lue lisätietoa Signal Window® -ikkunoista ammattilaisille!

Parempi kuuluvuus yksilöllisillä ikkunaratkaisuilla

Lammin Signal Window® -teknologiaominaisuus on saatavilla useimpiin Lammin Ikkuna Oy:n tuotteisiin. Ominaisuudella varustettujen ikkunoiden mitat, mallit, muodot, värisävyt, lasiosan energiatehokkuus, lasien turvaominaisuudet sekä muut lisäominaisuudet ja -varusteet valitaan kulloinkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toimitamme signaali-ikkunat niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin – tarvittaessa valmiiksi asennettuina. Saat ikkunoihin myös tarvitsemasi lisävarusteet.

Tutustu ikkunamallistoihimme sekä ikkunoiden lisävarusteisiin!

Lue lisätietoa Lammin ikkunoista!

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.