Signal Window® -ikkunat

Signal Window on nopein ja kustannustehokkain tapa parantaa matkapuhelinverkon kuuluvuutta sisätiloissa. Se on täysin huoltovapaa ikkunaratkaisu, joka ei tarvitse sähköä toimiakseen. Lisätietoa tuotesivuiltamme.

Signal Window -ikkunat edesauttavat hyvää kuuluvuutta

Signal Window -ikkunat sopivat kaikenlaiseen rakentamiseen, esimerkiksi kodin tai toimiston ikkunoiksi. Matkapuhelinsignaali läpäisee Signal Window -ikkunan tehokkaasti. Siksi Signal Window onkin nopein ja kustannustehokkain tapa parantaa matkapuhelinverkkojen hyvää toimivuutta sisätiloissa.

Nykyaikaiset, energiatehokkaat rakennusmateriaalit vaikeuttavat usein signaalien kulkua rakenteiden läpi ja saattavat pahimmillaan eristää matkapuhelinsignaalin täysin rakennuksen ulkopuolelle. Parempi kuuluvuus ei onneksi tarkoita, että energiatehokkuudesta tarvitsisi tinkiä: Signal Window -ikkuna on erittäin energiatehokas ja pitää lämpöä hyvin.

Huoltovapaa Signal Window toimii ilman sähköä

Signal Window -ikkuna päästää rakenteensa ansiosta matkapuhelinsignaalin rakennukseen paremmin kuin muut ikkunat – puhelinoperaattorista riippumatta. Signal Window on täysin huoltovapaa, eikä se tarvitse sähköä toimiakseen.

Kuinka Signal Window eroaa markkinoiden muista signaali-ikkunoista?

Lammin Signal Window on ensimmäinen suomalainen ikkunaratkaisu, joka on suunniteltu parantamaan matkapuhelinten kuuluvuutta sisätiloissa.

Signal Window -ikkunan koko pinta-ala on reittinä matkapuhelinsignaaleille, ja siksi signaalit läpäisevät sen erittäin hyvin.

Jotta sisätiloissa saavutetaan paras mahdollinen kuuluvuus, kannattaa kokonaisuutta suunnitella etukäteen myös kuuluvuuden kannalta. Autamme kokonaisuuden suunnittelussa – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Signal Window sopii uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

Toimitamme Signal Window -ikkunat niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin – tarvittaessa valmiiksi asennettuina. Saat ikkunoihin myös tarvitsemasi lisävarusteet.

Lue lisää ikkunoiden lisävarusteista!

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.