Puuikkunat

Puuikkuna on oikea valinta yksilöllisyyttä ja tyyliä arvostavalle kodin uudistajalle. Nykyaikaisen pintakäsittelyn ansiosta Lammin puuikkunat kestävät vuosikymmeniä siisteinä.

Puuikkunat istuvat perinteiseen tyyliin

Energiatehokkaat ja nykyaikaiset puuikkunat sopivat erityisesti remontoitaviin omakotitaloihin, joissa halutaan vaalia perinteistä tyyliä ja tunnelmaa. Puuikkunat ovat hyvä valinta omakotitalon lisäksi myös kesämökille. Toteutamme mielellämme kaikki toiveet puuikkunoiden värin, pintakäsittelyn ja muiden yksityiskohtien osalta - ota yhteyttä suunnittelupalveluumme!

Yhdistele kiinteitä ja avattavia puuikkunoita tarpeen mukaan

Perinteinen, kiinteä puuikkuna voidaan toteuttaa myös kookkaalla lasilla, jolloin se sopii esimerkiksi maisemaikkunaksi mökille, omakotitaloon tai perinteiseen puu- tai hirsitaloon. Laadukkailla heloilla varustettu avattava puuikkuna on arjessa käytännöllinen valinta. Saat itse valita puuikkunoiden pintakäsittelyn ja sävyn.

Meiltä saat puuikkunoihin myös sälekaihtimet, hyönteisverkot ja muut lisävarusteet. Myös puuikkuna on mahdollista varustaa matkapuhelinverkon kuuluvuutta parantavalla Signal Window -ikkunalla.