Taloushallinnon assistentti_Lammin Ikkunan kesätyö 2022

Taloushallinnon assistentti

Lammin Ikkunan pieni talous- ja palkkahallinnon tiimi etsii taloushallinnon assistenttia kesäksi 2022. Tutustu tehtävään tarkemmin ja haet paikkaa 18.4. mennessä.

Etsimme taloushallinnon assistenttia!

Lammin Ikkuna Oy etsii taloushallinnon kesätyöntekijää vahvistamaan talous- ja palkkahallinnon tiimiä kesäksi 2022. Tehtävässä pääsee näkemään ja kokemaan, millaista on talous- ja palkkahallinnon pyörittäminen tuotantoyrityksessä: Työhön kuuluu mm. osto- ja myyntireskontran hoitoa sekä kirjanpidon ja palkkahallinnon avustavia töitä. Työ on määräaikainen (n. 3 kuukautta) ja sopii mainiosti esimerkiksi taloushallinnon opiskelijalle. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa. Työ on Lammin ikkunatehtaalla osoitteessa Paarmamäentie 2, 16900 Lammi.

Toivomme sinulta:

  • Numerotarkkuutta ja huolellisuutta
  • Taloushallinnon koulutusta (esim. tradenomi)
  • Aikaisempi kokemus sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Määräaikaisen kesätyön Lammilla
  • Kattavan perehdytyksen ja koulutusta tehtävään
  • Asiantuntevan tiimin päivittäisen tuen
  • Arvokasta työkokemusta talous- ja palkkahallinnon tehtävistä

Lisätietoa kesätöistä ja hakuohjeet

Työnhaku on käynnissä 18.4.2022 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Toisin sanoen kannattaa olla nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa talous- ja henkilöstöjohtaja Taina Akkala (050 524 9194 tai taina.akkala@lammin.fi). Lue taloushallinnon assistentin työstä tarkemmin aikaisemmin tehtävässä olleen Anniinan uratarinasta.

Täytä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.