Kesätyörekry_Lammin Ikkuna

Kesätyörekry, Lammin ikkunatehdas

Lammin ikkunatehtaan kesätyörekry on nyt avattu! Jos olet vähintään 18-vuotias ja etsit kesätöitä vuodelle 2024, pistä rohkeasti vapaamuotoinen hakemus meille.

Kesätyötä tarjolla Lammilla!

Lammin Ikkuna etsii useita 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä erilaisiin ikkunavalmistuksen tehtäviin. Kesätyöhaku on käynnissä 30.4.2024 asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Ole siis nopea, sillä kesätyöt voivat alkaa jo ennen hakuajan umpeutumista. Lue lisää alta ja pistä vapaamuotoinen hakemus tulemaan sivun alalaidan lomakkeella. Odotamme innolla hakemustasi!

Lammin ikkunatehtaan kesätyöt

Lammin Ikkuna Oy (brändinimi: Lammin Ikkunat ja Ovet) on yksi merkittävimmistä työllistäjistä Lammilla. Meillä on tällä hetkellä noin 100 vakituista työntekijää eri tehtävissä. Lisäksi meillä työskentelee vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita ja opinnäytetöiden tekijöitä. Maksamme palkat ajallaan ja pidämme kesätyöntekijöistä huolta siinä, missä muustakin henkilökunnasta. Valmistamme Suomen laadukkaimpia ikkunoita ja ovia, minkä lisäksi tarjoamme erilaisia asennus- ja huoltopalveluita mm. taloyhtiöille.

Ikkunavalmistuksen kesätöissä pääsee tekemään aitoja ikkunatuotannon töitä ja oppimaan ikkunavalmistuksen eri vaiheista. Kesätöissä pääset mm. kokoamaan ikkunoita, valvomaan työstökoneiden toimintaa ja avustamaan tuotteiden pakkauksessa. Kesätöitä on tarjolla kesäkuukausina (yleensä toukokuusta elokuun loppuun) ja osalle on tarjolla töitä osa-aikaisena myös syyskaudella. Työtä tehdään itsenäisesti ja pienissä tiimeissä.

Kesätyön tarkka sisältö sovitaan ennen työn aloittamista. Työtehtävien sisältöön pääsee itse vaikuttamaan. Voit esimerkiksi esittää toiveen, mihin ikkunavalmistuksen vaiheeseen haluaisit tutustua tarkemmin tai erikoistua (mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta tai suunnitelmia esimerkiksi kouluttautumisen suhteen). Työ on kesäaikaan kaksivuorotyötä (aamu ja ilta). Lammin Ikkunan arkeen voit tutustua esimerkiksi Instagramissa häshtägillä: #lamminarkea. Tutustu myös meidän uratarinoihin.

Toivomme sinulta:

  • 18 vuoden ikää
  • Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Tarkkaa työskentelytapaa

Tarjoamme sinulle:

  • Määräaikaisen kesätyön tai vakituisen työsopimuksen
  • Perehdytyksen ja koulutusta tehtäviin
  • Asiantuntevien kollegoiden päivittäisen tuen
  • Arvokasta työkokemusta

Lisätietoa kesätöistä ja hakuohjeet

Lisätietoa kesätöistä antaa tuotannonsuunnittelija Eija Ala-Savikota (050 361 8577 tai eija.ala-savikota@lammin.fi). Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV meille alla olevalla lomakkeella. Voit kertoa hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Hakuaikaa on 30.4.2024 asti, mutta paikat täytetään heti sopivien kesäapulaisten löydyttyä. Jos sinulla on mahdollisuus ja halu jatkaa pidemmälle loppuvuoteen tai vakituisena työntekijänä, kerro siitä meille jo hakemuksessasi.

Täytä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.