Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Rollock - kotimainen älylukko Lammin ulko-oviin Kategoria: Ovet

Rollock – kotimainen älylukko Lammin ulko-oviin

Lammin Ikkunat ja Ovet on mukana kehittämässä Rollock-älylukkoa ulko-oviin. Rollock on kotimainen älylukko, joka mahdollistaa ovien avaamisen ja lukitsemisen ilman avaimia esimerkiksi mobiilisovelluksella. Ratkaisulla on Avainlippu-merkki ja se valmistetaan Kajaanissa.

Älykästä ja avaimetonta liikkumista

Älylukko tekee jokapäiväisestä liikkumisesta helpompaa, kun kulkuoikeuksia voi hallinnoida vaikka kotisohvalta käsin. Mobiilisovelluksen ansiosta voit avata oven muutamalla klikkauksella esimerkiksi työpisteesi ääreltä.

Oven avaamiseen ei tarvita mekaanista tai elektromekaanista avainta. Ovien avaaminen onnistuu mobiilisovelluksen lisäksi NFC*-tunnisteella tai millä tahansa avaimeksi koodatulla tuotteella, jossa on NFC- ominaisuus.

Rollock älylukon väripainikkeet

Rollock-älylukon tärkeimpiä osia ja ominaisuuksia ovat muun muassa:

  • Lukkorunko ja pilvipalvelu avainhallintaan
  • Vääntönuppi ja valohela asennusosineen (valoina mm. vihreä, oranssi ja valkoinen)
  • Etä- ja mobiiliavaaminen
  • NFC-lähiavaimet
  • Sähköinen ja mekaaninen päiväkäyttötila
  • PIN-koodi lisävarusteena

Lammin ovet tuotekehityksen kärjessä

Lammin ikkunoiden ja ovien tuotekehitys** on jatkuvaa, jotta pysymme tuotekehityksen kärjessä. Rollock-älylukkoa on testattu Kangasniemen ovitehtaalla Lammin ulko-ovissa. Tulokset ovat olleet hyviä ja lukot toimivat hienosti.

”Rollockin kääntyvätelkinen älylukko soveltuu hyvin Lammin vahvoihin tuplatiivisteellisiin ulko-oviin. Monet vaihtoehtoiset käyttötavat tuovat ulko-oven lukituksen nykyajan kehityksen kärkeen”, Kangasniemen ovitehtaan johtaja Jukka Suuronen kertoo.

Lisätietoa lukkoratkaisusta

Lisätietoa Rollock-tuotteesta löydät yrityksen verkkosivuilta osoitteesta: https://www.rollock.fi. Tutustu Rollock-älylukosta kertoviin asiakaskokemuksiin tästä linkistä: https://rollock.fi/referenssit/

Kysy mahdollisuutta älylukon saamiseksi suunnittelemiisi oviin tilauksen yhteydessä. Voit myös ottaa meihin yhteyttä verkkolomakkeella ja jättää tarjouspyynnön. Lisätietoa muista yleisimmistä Lammin Ikkunan tarjoamista lukkoratkaisuista löydät lukkoratkaisut-sivulta.

(*NFC on lyhenne sanoista near field communication. Sen avulla on mahdollista yhdistää laitteita keskenään bluetooth-yhteyksien tapaisesti. NFC:n toimivuus perustuu radiosignaaleihin.)

(**Tiesithän, että Lammin ikkunat ja ovet on edelläkävijä radiosignaaleja läpäisevien tuotteiden osalta, kehittäessään ensimmäisenä radiosignaaleja läpäisevät ikkunat ja ovet markkinoille.)

Rollock-älylukko_Lammin Ikkunat ja Ovet