Kiinteät puu-alumiini-ikkunat (MEK-A)

Kiinteä puu-alumiini-ikkuna on turvallinen ja kestävä valinta jokaisen kodin ikkunoiksi. Saat puu-alumiini-ikkunoihin valmiiksi asennettuina käytännölliset lisävarusteet kuten hyttysverkot ja sälekaihtimet. Kiinteä puu-alumiini-ikkuna on myös erinomainen maisemaikkuna.

Kiinteä puu-alumiini-ikkuna on erinomainen kookas maisemaikkuna

Kookkaat maisemaikkunat, jotka päästävät runsaasti valoa sisälle, ovat yhä suositumpia erityisesti olohuoneissa. Kiinteä puu-alumiini-ikkuna on parhaimmillaan juuri tällaisessa käytössä. Se on sopiva valinta silloin, kun ikkunaa ei ole tarvetta avata esimerkiksi tuuletusta varten.

Kiinteiden alumiini-ikkunoiden yhteyteen kannattaa valita avattavia puu-alumiini-ikkunoita, joilla asuntoa voidaan tuulettaa ja joita voidaan hätätilanteessa käyttää poistumisreittinä. 

Puu-alumiini-ikkuna kestää sukupolvelta toiselle

Puu-alumiini-ikkuna on markkinoiden kestävin ikkunatyyppi. Alumiinipäällysteinen puurakenne pysyy siistinä vuosikymmeniä eikä edellytä huoltotoimenpiteitä. Alumiiniverhouksen ansiosta sateet tai ikkunanpesuvedet eivät pääse lahottamaan puuosia. Ikkunoiden tiivisteet ja heloitukset ovat erittäin on laadukkaat, ja siksi niiden energiatehokkuus ja äänieristys on huippuluokkaa.

Toimitamme puu-alumiini-ikkunat halutessasi suoraan kotiisi, ja tarvittaessa huolehdimme myös asennuksesta. Saat ikkunoihin haluamasi sälekaihtimet ja muut lisävarusteet - valmiiksi asennettuina, tietenkin.

Tekniset tiedot

U-arvo:

0,53 – 1,00 W/m2K, lasituksesta riippuen

Ilmaäänen eristysluku (Rw):

35 dB

Lentomelueristävyys (Rw+C):

32 dB

Tieliikennemelueristävyys (Rw+Ctr):

28 dB. Ääneneristävyydet mitattu 3K –lasilla (sisin & uloin lasi 6 mm) sekä 200 mm:n karmisyvyydellä.

Lasitus:

3- tai 4-kertainen lasielementti, saatavana kylmiin tiloihin myös 2-kertainen lasielementti / tasolasi

Karmin materiaali:

2-sivun oksaton sormijatkettu mänty

Karmin ulkoverhous:

Alumiini

Tiivisteet:

Tiiviste asennettuna karmin ulkoverhoukseen. Lisäksi lasituslistan alla on erillinen höyrynsulku.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.