Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Lammin_ikkunat_osamaksulla_rahoitus Kategoria: Ikkunat, Ovet

Ikkunat ja ovet osamaksulla

Ikkunaremontti on merkittävä panostus asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen. Ikkuna- ja oviremontti laskee lämmityskuluja ja nostaa talon arvoa. Siksi se onkin yksi harvoista remonteista, jotka maksavat itsensä takaisin. Mitä vanhemmat ikkunat ja ovet vaihdetaan uusiin, sitä merkittävämpiä säästöjä syntyy. Toisaalta ikkunaremontti voi tuntua kalliilta menoerältä, mutta meillä on onneksi siihen ratkaisu!

Miten rahoituspalvelu toimii?

Meidän kauttamme voit saada ovet ja ikkunat osamaksulla vaivattomasti ja joustavilla ehdoilla – myös asennettuna. Rahoituksen voi saada täysi-ikäinen, Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijalla tulee olla säännölliset palkka- tai eläketulot. Rahoitusta voi hakea yksin tai esimerkiksi puolison kanssa.

Rahoituksen myöntää OP ja se on tarkoitettu yksinomaan kuluttaja-asiakkaille. Hakemuksen voi tehdä kätevästi kotoa käsin, eikä rahoituspäätös vaadi käsirahaa, vakuuksia tai takaajaa. Luottopäätöksen saat heti.

Maksa omaan tahtiin

Voit saada rahoitusta 2 500–50 000 € ja valita itsellesi sopivan laina-ajan ja kuukausierän. Halutessasi voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä ilman erillisiä kuluja tai maksaa koko lainan kerralla pois milloin tahansa. Ensimmäinen lasku on koroton ja kuluton.

Voit tutustua rahoituksen ehtoihin ja hakea rahoitusta kotoa käsin ja saat luottopäätöksen heti. Ikkunaremonttiin ryhtymistä ei siis tarvitse odotella ja pääset nauttimaan uusien ikkunoiden hyödyistä välittömästi! Voit hakea luottopäätöksen jo etukäteen tai saatuasi meiltä arvion remonttikustannuksista.

Osuuspankin asiakkaille OP Rahoitus kerryttää myös OP-bonuksia.

OP:n rahoituspalvelu pähkinänkuoressa:

  • Rahoituksen suuruus voi olla 2.500–50.000 €
  • Edullinen OP Prime -korko + 6,95 %
  • Laskutuspalkkio 7 €/kk
  • Joustava takaisinmaksuaika, saat kuukauden korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Voit saada kaksi maksuvapaata kuukautta vuosittain
  • Voit halutessasi maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,27 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 % (10,15 % 10/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 168 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 88 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Lue lisää rahoituspalvelusta ja muista hyödyntää myös kotitalousvähennys ikkuna- ja oviremontissa! Voit saada kotitalousvähennystä asennustyöstä. Lue lisää blogistamme Yksityishenkilön kotitalousvähennys ikkuna- ja oviremontissa ja tarkista ajankohtaiset ohjeet verottajan sivuilta.

Jos tarvitset rahoitusta remonttiprojektillesi, ota asia puheeksi edustajamme kanssa!