Ikkunaremontti Kuopio_ikkunat Kuopio_ovet Kuopio

Ikkunaremontti Kuopio

Lammin ikkunoita ja ovia Kuopion alueella edustaa yrittäjä Ari Häkkinen. Jos suunnitelmissasi on ikkunaremontti Kuopiossa, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous mittatilausikkunoista ja -ovista asennuksineen.

Uudet ikkunat ja ovet Kuopion alueella

Lammin Ikkuna Oy on 100% suomalainen ikkuna- ja ovivalmistaja, jonka juuret ulottuvat jopa 1960-luvun Hämeeseen. Vuosien saatossa yhtiö on kasvanut yli 10 miljoonan euron liikevaihdon yritykseksi, joka työllistää Lammin ikkunatehtaalla, Kangasniemen ovitehtaalla ja Espoon myyntinäyttelyssä noin 100 alan ammattilaista. Lammin ikkunat ja ovet ovat laatutietoisten rakentajien ja remontoijien valinta niin pientaloihin (mm. omakotitalot, mökit) kuin isompiin taloyhtiöihin (mm. kerrostalot, rivitalot). Meiltä saat laadukkaat ja energiatehokkaat ikkunat ja ovet paikallisen ammattilaisen – Ari Häkkisen – avustamana ja asentamana. Jos suunnitelmissasi on ikkunaremontti Kuopiossa, ota rohkeasti yhteyttä! Tutustu myös toimintaamme tarkemmin alla olevalta videolta:

Ari Häkkinen_ikkunaremontti kuopio_oviremontti kuopio

Alue-edustaja, yrittäjä Ari Häkkinen

Ari on toiminut yrittäjänä Kuopion alueella kymmeniä vuosia yrityksensä RT-Tukku / Kuopion Ikkuna- ja Ovimyynnin nimissä. Hänellä on kokemusta niin isompien kuin pienempien rakennusten ikkuna- ja oviremonteista. Ari auttaa mielellään uusien ikkunoiden ja oven suunnittelussa sekä remonttien läpiviennissä Kuopion alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä Ari maksuttomalle mittaus- ja suunnittelukäynnille:

Ikkunat Kuopio_Ikkunaremontti Kuopio
Avainlippu

Lammin ikkunaremontti Kuopiossa

Lammin ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveet huomioiden. Meiltä saat kaikkiin rakennuksiin sopivat avattavat ja kiinteät ikkunat, kaikenlaiset erikoisikkunat ja totta kai myös ikkunoiden lisävarusteet. Lisätietoa ikkunoista Kuopiossa:

Ovet Kuopio_Oviremontti Kuopio
Avainlippu

Lammin oviremontti Kuopiossa

Kangasniemen ovitehtaamme on erikoistunut rakennusten ulkovaipan ovien valmistamiseen. Meiltä saat kaikki ulko-ovet ja ovien lisävarusteet kaikenkokoisiin oviaukkoihin 10 millimetrin tarkkuudella ja valmiiksi asennettuna. Lammin ulko-oviin on mahdollista tilata myös modernit älylukot. Lisätietoa ovista Kuopiossa:

Palvelut

Kuopion alue-edustajaltamme Ari Häkkiseltä saat ikkunat ja ovet kaikkine palveluineen ”saman katon alta”. Autamme sinua tuotteiden suunnittelussa ja valinnassa sekä asennamme tuotteet paikalleen puolestasi. Kierrätämme myös vanhat ikkunat ja ovet.

Toteutettuja ikkunaremontteja Kuopion alueella

Ari on viime vuosien aikana vienyt läpi monia oviremontteja ja ikkunaremontteja Kuopiossa. Referenssikohteina on niin taloyhtiöiden kuin yksityishenkilöiden ikkuna- ja oviremontteja. Ari on johtanut myös Museoviraston säätelemien rakennusten ikkuna- ja ovisaneerauksia. Tässä muutamia Arin toteuttamia referenssikohteita:

Ikkunaremontti Kuopio_ikkunat kuopio_ovet Kuopio_referenssi 1
Ikkunaremontti Kuopio_ikkunat kuopio_ovet Kuopio_referenssi 2
Ikkunaremontti Kuopio_ikkunat kuopio_ovet Kuopio_referenssi 3
Ikkunaremontti Kuopio_ikkunat kuopio_ovet Kuopio_referenssi 4
Ikkunaremontti Kuopio_ikkunat kuopio_ovet Kuopio_referenssi 5

Ikkunaremontti Kuopio – lähetä Arille yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella:

"*" näyttää pakolliset kentät

1) Yleiset yhteystiedot

Tässä osiossa kartoitamme sinun henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta osaamme ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli edustat jotakin organisaatiota (esim. rakennusliike tai taloyhtiö), kirjaa Organisaatio-kohtaan yrityksen nimi. Jos olet kuluttaja-asiakas ja etsit tuotteita omaan projektiisi, voit laittaa kohtaan viivan.

2) Projektikohteeseen liittyvät tiedot

Tässä osiossa kysymme sinulta kysymyksiä liittyen suunnittelemaasi projektiin. Meille on tärkeää, että tiedämme, missä projektikohteesi sijaitsee, milloin haluat tuotteet toimitettavan ja haluatko asennuspalvelua. Näin osaamme tarjota sinulle parasta mahdollista ikkuna- ja oviratkaisua.
VVVV dot KK dot PP

3) Lisätietoa projektikohteesta

Kerro tässä osiossa tarkemmin, millainen projekti sinulla on suunnitteilla. Voit esimerkiksi kertoa, mitä toivot ikkunoilta ja ovilta. Voit myös kertoa, millainen rakennus on kyseessä (esim. hirsitalo, kivitalo, tiilitalo). Mitä enemmän tiedämme projektikohteestasi, sitä parempaa palvelua osaamme sinulle tarjota.
Tähän voit lisätä tarkennettua tietoa tarjouspyynnön tueksi (esim. suunnittelukuvat).
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, gif, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.