Lammin Ikkunan toimet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

16.03.2020

Lammin Ikkuna Oy ottaa koronavirustartunnat tosissaan. Haluamme omalta osaltamme olla mukana ehkäisemässä viruksen leviämistä niin työpaikalla kuin kotiolosuhteissa. Ehkäisemme viruksen leviämistä mm. seuraavin keinoin:

Emme osallistu messuille kuluvan kevään aikana

Esimerkiksi Lahden RAKSA, Tampereen Piha & Koti, Kotkan Remontoi- ja Rakenna -messut on peruttu. Näiden messujen osalta uudet ajankohdat julkaistaan myöhemmin. Tiedotamme muutoksista verkkosivuillamme www.lammin.fi sekä Facebook-sivullamme.

Messut ovat meille yksiä tärkeimmistä asiakkaiden kohtaamispaikoista vuosittain. Toivomme, että asiakkaamme ovat meihin yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivulomakkeiden kautta. Ei anneta viruksen haitata yhteistyötä.

Järjestämme etätapaamisia ja -kokouksia

Lähtökohtaisesti kaikki Lammin Ikkunan toimihenkilöiden sopimat yhteistyöpalaverit on joko peruttu tai sovittu järjestettävän etäyhteyksien avulla. Pakolliset tapaamiset järjestetään joka tapauksessa huomioiden annetut suositukset sosiaalisista kanssakäymisistä. Mikäli asiat pystytään hoitamaan etänä, suosittelemme sitä kaikille.

Noudatamme yhteistyökumppaneidemme ohjeistuksia

Olemme saaneet viime torstaina viranomaisten lehdistötiedotteiden jälkeen useita yhteydenottoja alihankkijoiltamme sekä yhteistyökumppaneiltamme koronavirukseen liittyen. Noudatamme kaikkia saamiamme ohjeita ja suosituksia viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tämä koskee mm. työmaille menoa, työmaakokouksia ja muita rakennushankkeisiin liittyviä suosituksia. Yhteistyökumppanimme voivat varmistua siitä, että huolehdimme omalta osaltamme pandemian ehkäisyyn liittyvistä toimenpiteistä.

Toimimme THL:n hygieniaohjeistusten mukaisesti

Tuotannon työntekijät ja toimihenkilöt toimivat annettujen THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) hygieniaohjeiden mukaisesti toimistoissa, tehtailla ja kentällä. Tutustu THL:n ohjeisiin mm. alla olevilta videoilta:

Lisätietoa koronaviruksesta

Lisätietoa ja usein kysytyt kysymykset koronaviruksesta (COVID-19) löydät THL:n verkkosivuilta mm. tästä linkistä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19