Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Lammin_Ikkuna_koronavirus_kasien_pesu_1600 Kategoria: Yritys

Lammin Ikkunan toimet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi 2022

Lammin Ikkuna Oy ottaa koronavirustartunnat tosissaan. Haluamme omalta osaltamme olla mukana ehkäisemässä viruksen leviämistä niin työpaikalla kuin kotiolosuhteissa. Ehkäisemme viruksen leviämistä mm. seuraavin keinoin:

Emme osallistu messuille kevään 2022 aikana

Nykyinen koronavirustilanne on todella haastava ja leviäminen on kiihtynyt jatkuvasti. Haluamme osaltamme varmistaa sekä myyntiedustajiemme että asiakkaidemme terveyden, emmekä osallistu rakennus- ja remontointimessuille kevään 2022 aikana. Messut ovat meille yksiä tärkeimmistä asiakkaiden kohtaamispaikoista vuosittain. Toivomme, että tässä haastavassa tilanteessa asiakkaamme ovat meihin yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivulomakkeiden kautta. Ei anneta viruksen haitata yhteistyötä:

Järjestämme etätapaamisia ja -kokouksia

Lähtökohtaisesti kaikki Lammin Ikkunan toimihenkilöiden sopimat yhteistyöpalaverit on sovittu järjestettävän etäyhteyksien avulla. Pakolliset tapaamiset järjestetään joka tapauksessa huomioiden annetut suositukset sosiaalisista kanssakäymisistä. Mikäli asiat pystytään hoitamaan etänä, suosittelemme sitä kaikille. Mikäli tapaaminen tapahtuu esimerkiksi työmaalla, noudatamme viranomaisten ohjeita mm. maskien ja käsidesien käytöstä. Lisäksi pyrimme pitämään turvavälit kaikissa tapaamisisssa, erityisesti sisätiloissa.

Noudatamme yhteistyökumppaneidemme ohjeistuksia

Olemme kuluneiden vuosien aikana useita yhteydenottoja alihankkijoiltamme sekä yhteistyökumppaneiltamme koronavirukseen liittyen. Noudatamme kaikkia saamiamme ohjeita ja suosituksia viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Tämä koskee mm. työmaille menoa, työmaakokouksia ja muita rakennushankkeisiin liittyviä suosituksia. Yhteistyökumppanimme voivat varmistua siitä, että huolehdimme omalta osaltamme pandemian ehkäisyyn liittyvistä toimenpiteistä. Mikäli teillä on omat koronaohjeistukset, lähetäthän ne osoitteeseen myynti@lammin.fi.

Toimimme THL:n hygieniaohjeistusten mukaisesti

Tuotannon työntekijät ja toimihenkilöt toimivat annettujen THL:n (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) hygieniaohjeiden mukaisesti toimistoissa, tehtailla ja kentällä. Tutustu THL:n ohjeisiin mm. alla olevilta videoilta:

Lisätietoa koronaviruksesta

Lisätietoa ja usein kysytyt kysymykset koronaviruksesta (COVID-19) löydät THL:n verkkosivuilta mm. tästä linkistä: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19