Rekry_työntekijöitä ovivalmistukseen_Lammin Ikkuna_Virepuu

Työntekijöitä ovivalmistukseen

Kangasniemen ovitehdas etsii työntekijöitä ovivalmistuksen eri tehtäviin. Tule töihin Suomen ykkösmökkikuntaan ja kehity ovialan ammattilaiseksi!

Tule meidän ovitehtaalle töihin!

Ovitehtaamme (Virepuu Oy) on vuonna 2007 perustettu ulko-ovia ja sormijatkettuja ovi- ja ikkuna-aihioita valmistava perheyritys Kangasniemellä, Etelä-Savossa. Ovitehtaamme on erikoistunut mittatilaus- ja asiakasräätälöityjen ulko-ovien valmistukseen peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteisiin.

HAEMME OVITEHTAALLE KAHTA (2) OVIEN VALMISTAJAA

Työtehtäviin kuuluu ulko-ovien valmistuksen eri vaiheita sekä ikkuna- ja oviaihioiden valmistusta. Työ on pääsääntöisesti kokoonpanotyötä. Eduksi katsomme, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta konepuusepän tehävistä tai puumateriaalien kanssa työskentelystä. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä tehtäviin koulutetaan ja opastetaan. Tärkeintä on halu oppia uutta sekä aktiivinen ote ja asenne työhön. Työskentelykielenä on suomenkielen lisäksi englanti. Työ on aluksi määräaikainen, mutta mahdollisuus tilanteen mukaan on jatkaa työsuhdetta pidempään. Meillä suositaan kimppakyytejä ja asunnon hankinnassa avustetaan tarvittaessa.

Kangasniemelle muuttavalla henkilöllä, joka saa vähintään vuoden kestävän työsopimuksen kunnan alueella toimivasta yrityksestä, on mahdollisuus tietyin ehdoin saada kunnan tarjoamaan vuokra-asuntoon vuoden vuokrasopimus ja asua sopimuksen aikana kuusi kuukautta ilmaiseksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa ovitehtaan johtaja Jukka Suuronen (0400 210 582 tai jukka.suuronen@lammin.fi) arkisin klo 9-16. Ovitehdas sijaitsee osoitteessa Hallitie 15, 51200 Kangasniemi. Palkkaus on alan työehtosopimuksen mukainen. Hae tehtävää alta löytyvällä lomakkeella mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme sinulta:

  • Aktiivisuutta ja hyvää asennetta työntekoon
  • Suomen tai englanninkielen taito
  • Halua kasvaa ja kehittyä ovialan ammattilaiseksi
  • Kokemus konepuusepän työstä tai puumateriaaleista muuten katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Määräaikaisen sopimuksen mahdollisuudella vakituiseen työsopimukseen
  • Perehdytyksen ja koulutusta tehtäviin
  • Asiantuntevien kollegoiden päivittäisen tuen
  • Arvokasta työkokemusta teollisesta valmistuksesta

Täytä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.