Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Taloyhtiöwebinaari_ikkuna ja oviremontin kilpailuttaminen_Lammin Ikkuna Kategoria: Videot, Webinaarit

Webinaari: Taloyhtiön ikkuna- ja oviremontin kilpailuttaminen

WEBINAARITALLENNE ON KATSOTTAVISSA ALTA:

Lammin Ikkuna Oy isännöi keskiviikkona 10.3.2021 klo 9-10:15 TEAMS-webinaarin, jonka aiheena on taloyhtiön ikkuna- ja oviremontin kilpailuttaminen. Webinaarissa käydään tarkemmin läpi mm. taloyhtiöiden korjausrakentamisen ja korjausvelan tilannetta Suomessa ja isännöitsijän kokemuksia remonttien kilpailutuksesta.

Webinaarin asiantuntijoina ovat diplomi-insinööri Jani Kemppainen Rakennusteollisuus ry:ltä, isännöitsijä Henri Vilén Lammin Kiinteistökeskuksesta ja Lammin Ikkunan myyntipäällikkö Antti Juvonen. Webinaari on suunnattu sisältönsä puolesta taloyhtiöiden edustajille, suunnittelijoille ja valvojille, mutta sen anti on hyödyllistä myös muille ikkuna- tai oviremonttia suunnitteleville. 

Webinaarin tarkempi ohjelma ja aikataulu

09:00 Webinaarin avaus / Risto Järvinen, Lammin Ikkuna Oy

09:05 Korjausrakentamisen tilanne Suomessa / Jani Kemppainen, Rakennusteollisuus ry

Diplomi-insinööri Jani Kemppainen toimii asiamiehenä Rakennusteollisuus ry:ssä. Hänen vastuualueellaan on rakentamisen kehitys ja energiatehokkuus talonrakennusalalla. Jani on julkaisuissaan ottanut kantaa mm. rakentamisen laatuun ja sen merkitykseen yhteiskunnassa.

09:20 Ikkuna- ja oviremontin kilpailuttaminen / Henri Vilén, Lammin Kiinteistökeskus

Henri Vilén toimii yrittäjänä Lammin Kiinteistökeskuksessa, joka on erikoistunut isännöintipalveluihin ja kiinteistönvälitykseen. Yhtiö on toiminut vuodesta 1990 ja sen toimialueena on Kanta- ja Päijät-Häme.

09:35 Ikkuna- ja oviremontti Lammin Ikkunan kanssa / Antti Juvonen, Lammin Ikkuna

Antti Juvonen toimii Lammin Ikkunalla myyntipäällikkönä. Hän vastaa mm. Uudenmaan alueella toteutetuista ikkuna- ja oviremonteista isoimmissa taloyhtiökohteissa. Antilla on yli 20 vuoden kokemus taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden palvelemisesta.

09:50 Vapaata keskustelua ja kysymyksiin vastaamista

10:15 Webinaari päättyy viimeistään

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan webinaariin maanantaihin 8.3.2021 mennessä tästä linkistä: https://forms.gle/yPxhWu9YVNZztAPj6. Ilmoittautuneiden tietoja käsitellään Lammin Ikkuna Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään TEAMS-linkki webinaariin viimeistään tiistaina 9.3.2021. Linkki lähetetään osoitteesta risto.jarvinen@lammin.fi, joten tarkista hyvissä ajoin myös roskaposti-kansiot, mikäli sähköpostiviesti on ajautunut sinne. Pyydämme kaikkia webinaariin osallistuneita toimimaan webinaarissa seuraavasti:

  • Klikkaamalla TEAMS-linkkiä pääset osallistumaan webinaariin tietokoneen verkkoselaimella ilman ohjelmistojen asentamista. Mikäli linkki ei avaudu kunnolla, kopioi ja liitä se verkkoselaimellesi. Voit myös kokeilla toista verkkoselainta (esim. Google Chrome toimii hyvin).
  • Webinaariin liittymisen jälkeen sulje oma kamerasi ja mikrofonisi, ettei mahdolliset taustahälyt kantaudu muille osallistujille tai häiritse asiantuntijapuheenvuoroja.
  • Kysymyksiä voi esittää webinaarin aikana chat-toiminnolla. Kysymyksiin vastataan webinaarin aikana, mikäli aikaa on, tai erikseen webinaarin jälkeen sähköpostitse.

Lisätietoa webinaarista antaa markkinointisuunnittelija Risto Järvinen sähköpostitse: risto.jarvinen@lammin.fi. Tervetuloa!