Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Signal Window -webinaari_Lammin Ikkunat ja Ovet_2021 Kategoria: Videot, Webinaarit

Webinaari: Radiosignaalien ja mobiiliyhteyksien huomiointi rakentamisessa ja remontoinnissa

WEBINAARITALLENNE ON KATSOTTAVISSA ALTA:

Lammin Ikkuna Oy järjestää keskiviikkona 27.1.2021 klo 9-10 TEAMS-webinaarin, jossa asiantuntijat kertovat tarkemmin huonojen radiosignaalien ja mobiiliyhteyksien ilmiöstä nykyaikaisessa rakentamisessa ja remontoinnissa. He käyvät läpi myös, miten varmistaa yhteyksien parempi kuuluvuus sisätiloissa ikkunoiden ja ovien avulla. Asiantuntijoina webinaarissa toimivat Ari Asp RSV Measurements Oy:stä ja Ilkka Laukkarinen Lammin Ikkuna Oy:stä. Webinaari soveltuu sisällöltään kaikille asiasta kiinnostuneille taloyhtiöiden edustajille, pientaloasujille, rakennusliikkeille, suunnittelijoille, jälleenmyyjille sekä julkisen sektorin kiinteistöpuolesta vastaaville.

Webinaarin tarkempi ohjelma ja aikataulu

09:00 Webinaarin avaus / Risto Järvinen, Lammin Ikkuna Oy

09:05 Huono kuuluvuus sisätiloissa – ilmiö, syyt ja seuraukset / Ari Asp, RSV Measurements Oy

Ari Asp on pitkän linjan asiantuntija, jonka vetämä yritys RSV Measurements Oy toteuttaa erilaisia matkapuhelinverkon kentänvoimakkuusmittauksia rakennuksissa. Ari on mm. tutkinut Lammin Signal Window® -tuotteiden toimivuutta käytännössä. Ari avaa puheenvuorossaan heikkojen sisätilakuuluvuuksien ilmiötä, sen syitä ja käytännön seurauksia, joihin kannattaa varautua niin uudisrakentamisessa kuin remontoinnissakin.

09:25 Signal Window® rakentamisessa ja remontoinnissa / Ilkka Laukkarinen, Lammin Ikkuna Oy

Myyntipäällikkö Ilkka Laukkarinen vastaa mm. Lammin Ikkunan yhteistyöstä suomalaisten suunnittelutoimistojen kanssa. Hän on työskennellyt Signal Window® -tuotteiden parissa vuodesta 2016 eteenpäin. Ilkka avaa puheenvuorossaan radiosignaalit läpäisevien ikkuna- ja ovituotteiden valintaan ja käyttöön liittyviä asioita sekä viimeisimpiä tutkimustuloksia.

09:45 Vapaata keskustelua ja kysymyksiin vastaamista

10:00 Webinaari päättyy

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan webinaariin maanantaihin 25.1.2021 mennessä tästä linkistä: https://forms.gle/yFd2Ci1gAfAbZPqV9. Ilmoittautuneiden tietoja käsitellään Lammin Ikkuna Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään TEAMS-linkki webinaariin viimeistään tiistaina 26.1.2021. Linkki lähetetään osoitteesta risto.jarvinen@lammin.fi, joten tarkista hyvissä ajoin myös roskaposti-kansiot, mikäli sähköpostiviesti on ajautunut sinne. Pyydämme kaikkia webinaariin osallistuneita toimimaan webinaarissa seuraavasti:

  • Klikkaamalla TEAMS-linkkiä pääset osallistumaan webinaariin tietokoneen verkkoselaimella ilman ohjelmistojen asentamista. Mikäli linkki ei avaudu kunnolla, kopioi ja liitä se verkkoselaimellesi. Voit myös kokeilla toista verkkoselainta (esim. Google Chrome toimii hyvin).
  • Webinaariin liittymisen jälkeen sulje oma kamerasi ja mikrofonisi, ettei mahdolliset taustahälyt kantaudu muille osallistujille tai häiritse asiantuntijapuheenvuoroja.
  • Kysymyksiä voi esittää webinaarin aikana chat-toiminnolla. Kysymyksiin vastataan webinaarin aikana, mikäli aikaa on, tai erikseen webinaarin jälkeen sähköpostitse.

Lisätietoa webinaarista antaa markkinointisuunnittelija Risto Järvinen sähköpostitse: risto.jarvinen@lammin.fi. Tervetuloa!