Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

UUTUUS_Lammin siitepölyverkko ikkunaan_Lammin Ikkuna Oy Kategoria: Ikkunat

UUTUUS: Lammin siitepölyverkko

Lammin Ikkuna Oy:ltä on nyt mahdollista saada ikkunoihin siitepölyallergikoille sopiva siitepölyverkko, joka asennetaan tuuletusikkunoihin. Siitepölyverkko on tarkoitettu nimenomaan siitepölyallergiasta kärsiville ihmisille. Siitepölyverkko valmistetaan aina mittatilaustyönä ja sen voi ostaa myös jälkikäteen asennettavaksi ikkunoihin esimerkiksi omakotitaloon tai mökille. Siitepölyallergia on yleinen vaiva, eikä allergiaoireita tule vähätellä, sillä osa ihmisistä kokee vakavaakin hengenahdistusta siitepölyn takia.

Siitepölyverkko ikkunaan

Lammin_siitepolyverkko_HP4_allergia_valkoinen_Lammin_Ikkuna_600

Lammin siitepölyverkon kehys on polttomaalattua alumiinia ja se kestää erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita. Verkko on väriltään musta. Siitepölyverkon innovatiivisen rakenteen ja materiaalien ansiosta sisätilojen tuulettaminen on nyt erittäin turvallista siitepölyallergikoille. Verkko päästää hyvin valoa ja ilmaa lävitseen. Se suodattaa siitepölyn lisäksi huomattavan osuuden katupölystä.

Siitepölyverkko on helppo asentaa ja se voidaan puhdistaa kätevästi imuroimalla ja pesemällä. Kuten kaikenlaiset hyttyspuitteet, myös siitepölyverkko pitää hyttyset ja muut hyönteiset rakennuksen ulkopuolella. Kannustamme kuitenkin ottamaan verkon pois käytöstä talviaikaan ja asentamaan sen uudelleen paikoilleen keväisin. Siitepölyverkkoa ja hyttyspuitteita ei kannata jättää syys- ja talviajalle paikoilleen, sillä linnut voivat tulla nokkimaan verkon rikki etsiessään mm. puista pudonneita siemeniä ja muita aineksia.

Miksi ostaa Lammin siitepölyverkko?

  • Verkko suodattaa siitepölyn ja voi siten vähentää allergiaoireita
  • Verkko suodattaa tehokkaasti myös katupölyä
  • Verkko pitää hyönteiset rakennuksen ulkopuolella
  • Verkko päästää läpi valoa ja raitista ilmaa
  • Verkko on helppo kiinnittää ja irrottaa
  • Verkko on kätevä puhdistaa imuroimalla ja pesemällä

Faktatietoa siitepölyallergiasta

Siitepolyverkko_Lammin_Ikkunoihin_Lammin_Ikkuna_Oy_2

Allergia- ja astmaliiton mukaan noin 20 % suomalaisista kärsii siitepölyallergiasta ja erilaisista sen aiheuttamista oireista. Eniten allergiaoireita aiheuttavat lehtipuut, heinäkasvit ja pujo. Yleisimpiä siitepölyallergian oireita ovat allerginen nuha, yskä ja hengenahdistus. Allergia- ja astmaliiton mukaan ilmaston lämpeneminen ja lehtipuiden määrän kasvu ovat lisänneet kokonaissiitepölymääriä ja pidentänyt vuotuista siitepölykautta. Lisätietoa siitepölyallergiasta löydät Allergia- ja astmaliiton verkkosivuilta. Alla liiton materiaaleja mukaileva Suomen siitepölykausia kuvaava taulukko:

Siitepolyverkko_siitepolyaika_Suomessa_Lammin_Ikkuna

Miten tilaat Lammin siitepölyverkon?

Jos olet tilaamassa uusia ikkunoita, voit pyytää siitepölyverkkoja mukaan uuteen tai jo olemassa olevaan tarjoukseen. Tällöin siitepölyverkot asennetaan valmiiksi tuuletusikkunoihin.

Jos haluat tilata siitepölyverkon jo olemassa oleviin ikkunoihin esimerkiksi omakotitaloon tai mökille, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Toimitamme siitepölyverkot asennusohjeineen kotiovelle. Siitepölyverkon toimittaa Solar Kaihdin Ky, mutta muuten irrotettavan siitepölyverkollisen puitteen valmistaa Lammin Ikkuna mittatilaustyönä.

Lammin_siitepolyverkko_pyyda_tarjous_Lammin_Ikkunat_ja_Ovet