Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa 2017-2020_banneri Kategoria: Referenssit

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa 2017-2020

Hämeenlinnan alueen taloyhtiöiden ikkunaremontit ovat meille sydäntä lähellä jo siitä syystä, että mielellämme olemme mukana paikallisten taloyhtiöiden projekteissa. Vaikka eniten rakentamista ja saneerausta tapahtuukin isoissa kasvukeskuksissa, myös Hämeenlinnassa on toteutettu runsaasti ikkuna- ja oviremontteja viime vuosina. Tässä blogissa halusimme esitellä muutamia viime vuosien aikana toteutetuista remonteista. Jos taloyhtiössäsi suunnitellaan ikkuna- tai oviremonttia, muistakaa pyytää tarjous myös paikalliselta ikkuna- ja ovivalmistajalta: 010 8411 700 tai myynti@lammin.fi.

Lukiokatu 1, Hämeenlinna

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Lukiokatu 1_2

Toteutimme Hämeenlinnassa keskeisellä paikalla, Vanajaveden rannalla olevan Lukiokatu 1:n ikkunaremontin vuonna 2017. Asiantuntijana projektissa toimi jo eläkkeelle siirtynyt asiantuntijamme Markku Hallami. Kerrostalon ikkunaremontissa vaihdettiin A-mallin yksiosaiset ikkunat nykyaikaisiin avattaviin puualumiini-ikkunoihin. Ikkunat ovat väriltään valkoiset ja niissä on huurtumattomat lasit. Ikkunoihin valittiin myös integroidut sälekaihtimet, minkä lisäksi osassa ikkunoista on Biobo Thermo Plus -raitisilmaventtiilit.

Hämeenlinnan liikekeskus, Eteläkatu 14, Hämeenlinna

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Hämeenlinnan Liikekeskus_Eteläkatu 14

Vuonna 2018 toteutimme Hämeenlinnan liikekeskuksen ikkuna- ja oviremontin Hämeenlinnan keskustassa. Projektista vastasi Markku Hallami. Kerrostaloon valituissa A- ja B-mallin avattavissa puualumiini-ikkunoissa sisäpuite on valkoinen ja ulkopuite tumman ruskea (RR32). Kaikissa ikkunoissa on sälekaihtimet ja osassa myös Biobe Thermo Plus -raitisilmaventtiilit. Talon parvekeovet vaihdettiin Lammin EPO-A alumiinipintaisiksi parvekeoviksi, jotka ovat ikkunoiden tapaan valkoiset sisältä ja tumman ruskeat ulkoa. Lisäksi ovissa on vaijeriohjatut sälekaihtimet. Kohteeseen vaihdettiin myös varaston/autotallinovet. Tuotteiksi valikoituivat Lammin pariovet, jotka ovat sisältä ja ulkoa tumman ruskeat.

Parolantie 18, Hämeenlinna

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Parolantie 18

Eläköitynyt asiantuntijamme Markku Hallami johti Parolantie 18:n ikkuna- ja oviremontin vuonna 2018. Tuolloin kerrostaloon vaihdettiin sekä ikkunat että parvekeovet. Ikkunoiksi valittiin avattavat puualumiini-ikkunat, joita talossa on sekä yksi- että kaksiosaisina. Ikkunat ovat kaikki valkoisia sisältä ja ulkoa. Ikkunoiden lisävarusteina niissä on integroidut sälekaihtimet ja Biobe Thermo Max -raitisilmaventtiilit. Tuuletusikkunoissa on myös irrotettavat hyttyspuitteet. Osassa ikkunoista on parempia mobiili- ja nettiyhteyksiä edesauttavat Signal Window -lasit. Parvekeoviksi vaihdettiin Lammin levikkeelliset parvekeovet, joiden lasiaukoissa on huomioitu viereisten ikkunoiden karmikorkeus. Parvekeovet ovat valkoiset sisältä ja ulkoa.

Saaristenkatu 22, Hämeenlinna

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Saaristenkatu 22

Saaristenkatu 22:n kokonaisvaltainen ikkuna- ja oviremontti toteutettiin vuonna 2018. Asiantuntijana toimi tässäkin projektissa Markku Hallami. Kohteeseen päivitetyt parvekeikkunat ovat Lammin yksiosaisia, avattavia puualumiini-ikkunoita, jotka ovat sisältä valkoiset ja ulkoa tumman ruskeat (RR32). Ikkunoissa on integroidut sälekaihtimet, Biobe VS-S -raitisilmaventtiilit ja huurtumattomat lasit. Eri huoneiden ikkunat (mm. olohuoneet, keittiöt ja makuuhuoneet) ovat pääsääntöisesti kaksiosaisia ikkunoita, joissa on pienempi tuuletusikkuna. Nämä ikkunat ovat sisältä valkoiset ja ulkoa tumman ruskeat, niissä on integroidut sälekaihtimet ja alumiiniset hyttyspuitteet. Edellä esiteltyjen tuotteiden lisäksi kohteeseen vaihdettiin saunaikkunat, jotka ovat tavanomaisia puualumiini-ikkunoita, mutta niihin valittiin yksityisyyttä lisäävät stippolyte-lasit. Saunaikkunoissa on puukahvat ja ne ovat sisäpuitteesta suojakäsitellyt (ei maalatut).

Kylätie 6-10, Hämeenlinna

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Kylätie 6-10

Hämeenlinnan Kylätie 6-10 sai uutta ilmettä julkisivuun ja näyttävyyttä sisälle asuntoihin vuonna 2019. Tuolloin toteutimme Markku Hallamin johdolla kerrostalojen ikkuna- ja oviremontit. Ikkunoiksi vaihdettiin valkoiset B-mallin avattavat puualumiini-ikkunat. Lisävarusteina ikkunoihin valittiin integroidut sälekaihtimet, alumiiniset hyttyspuitteet ja osaan ikkunoista Biobe Thermo Max -raitisilmaventtiilit. Tässä kohteessa parvekeoviksi valittiin sisään aukeavat parvekeovet (SEPO-A). Nämä ovet maalattiin ikkunoiden tapaan sisältä ja ulkoa valkoiseksi, minkä lisäksi oviin asennettiin vaijeriohjatut sälekaihtimet.

Parolantie 12, Hämeenlinna

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Parolantie 12

Hämeenlinnan Parolantiellä on toteutettu vuosien varrella useita ikkuna- ja oviremontteja. Tässä Parolantie 12:ssa taloyhtiön ikkuna- ja oviremontti toteutettiin vuonna 2019. Asiantuntijana toimi Markku Hallami. Kohteeseen valittiin nykyaikaiset alumiiniulkopuitteiset MSEA-ikkunat, joista osa on A-mallisia ja osa B-mallisia ikkunoita. Osassa ikkunoista on Signal Window tai huurtumaton lasitus. Ikkunat ovat väriltään valkoiset, niissä on integroidut sälekaihtimet sekä Biobe Thermo Max -raitisilmaventtiilit. Kerrostalon parvekeovet ovat Lammin kokolasisia EPO-A -ovia, jotka ovat ikkunoiden mukaisesti sisältä ja ulkoa valkoiset. Parvekeovissa on myös vaijeriohjatut kaihtimet.

Koulutuskuntayhtymä Tavastian H-rakennus, Hattelmalantie 25, Hämeenlinna

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Koulutuskuntayhtymä Tavastia_Hattelmalantie 25

Koulutuskuntayhtymä Tavastialla on suuret toimitilat Hämeenlinnan Hattelmalassa. Kampuksella opiskellaan erilaisia ammattitutkintoja, minkä lisäksi alueelta löytyy mm. opiskelijaravintola ja muita palveluita. Asiantuntijamme Esa Kurikka vastasi taloyhtiön ikkunaremontista Hämeenlinnassa vuonna 2020. Kohteeseen valmistettiin yksi-, kaksi- ja kolmiosaisia avattavia puualumiini-ikkunoita. Ikkunoista osa on maalattu kokonaan valkoisiksi, osa taas on kaksivärisiä (valkoinen sisäpuite, tumman ruskea ulkopuite). Ikkunoissa on integroidut sälekaihtimet.

Viialantie 3, Hämeenlinna

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Viialantie 3

Viialantie 3:n rivitaloyhtiön ikkunaremontti toteutettiin vuonna 2020. Projektin vastaavana asiantuntijana toimi Esa Kurikka. Kohteeseen vaihdettiin huoneistojen ikkunat, varastonikkunat sekä terassiovet. Huoneistojen ikkunat ovat sisältä valkoiset ja ulkoa punaiset (RR29). Ikkunoissa on pienet tuuletusikkunat hyttysuitteineen, integroidut sälekaihtimet, huurtumattomat lasit ja Biobe VS-S -raitisilmaventtiilit. Varastonikkunoihin valittiin yksityisyyttä lisäävät stippolyte-lasit. Terassioviksi valittiin Lammin EPO-A alumiinipintaiset terassiovet, jotka maalattiin ikkunoiden tapaan valkopunaisiksi. Ovissa on myös vaijeriohjatut kaihtimet.

Suunnitellaanko taloyhtiössäsi ikkunaremonttia Hämeenlinnassa?

Mikäli taloyhtiösi suunnittelee ikkunaremonttia tai oviremonttia Hämeenlinnan alueella, muista pyytää tarjous myös meiltä, ”oman kylän valmistajalta”. Muihin taloyhtiöreferensseihimme voit tutustua blogista, referenssit-kategoriasta. Aurinkoista kevättä kaikille blogin lukijoille!

Taloyhtiöiden ikkunaremontteja Hämeenlinnassa_Lammin Ikkunat ja Ovet_2022