Palvelut

Me uskomme, että henkilökohtainen palvelu takaa asiakkaiden tyytyväisyyden. Tämä periaate tuskin osuu kauas totuudesta, sillä reklamaatioasteemme on alan alhaisin – vain 0,5 prosenttia.

Rahoituspalvelu

Mikäli tarvitset ikkuna- ja/tai ovihankinnallesi rahoitusta, sen hakeminen on helppoa. Teet hakemuksen itse nettisivuillamme, luottopäätös tulee heti.

Lue lisää rahoituspalvelusta!

Ikkunoiden ja ovien suunnittelu

Älä tyydy kompromissiin, kun voit saada juuri sinun kotiasi varten räätälöidyt ikkunat ja ovet! Teemme sinulle toiveidesi mukaisen suunnitelman ja tarjouksen.

Ota yhteyttä myyntiimme!

Mittatilaus

Tulemme tarvittaessa paikan päälle mittaamaan ovien ja ikkunoiden karmit. Näin varmistetaan, että uudet ikkunat ja ovet sopivat kotiisi täydellisesti. 

Lue lisää mittatilauspalvelusta!

Kotiinkuljetus

Toimitamme ikkunat ja ovet turvallisesti suoraan paikan päälle sovitussa aikataulussa. Autamme myös silloin, kun tarvitset ikkunoita ja ovia työmaallesi lyhyellä varoitusajalla: saat varastotuotteet meiltä jopa 1–2 päivän toimitusajalla. 

Ikkunoiden ja ovien asennus

Kun jätät ikkunoiden ja ovien asennuksen meidän huoleksemme, pääset vähemmällä: asennamme ikkunoita ja ovia koko Suomen alueella. Pidämme kiinni sovituista asennusaikatauluista, joten rakennustöitä voidaan jatkaa nopeasti ikkunoiden ja ovien asentamisen jälkeen. 

Korjaus, huolto ja varaosat

Elämä voi kolhia myös kaikkein laadukkaimpia ovia ja ikkunoita. Autamme kaikissa ovien ja ikkunoiden korjaustarpeissa ja toimitamme tarvittavat varaosat. Teemme tarvittaessa kanssasi huoltosopimuksen, jonka ansiosta ovesi ja ikkunasi pysyvät erinomaisessa kunnossa vuodesta toiseen.

Muistathan, että asennustyö on kotitalouksille verovähennyskelpoista!

Yksilölliset ikkunat ja ovet asennettuina

Oli kyse sitten remonttikohteesta tai uudisrakennuksesta, on jokainen kohde yksilöllinen. Myös asukkaiden maut ja mieltymykset vaihtelevat. Siksi toteutamme ovia ja ikkunoita kohteen omilla mitoilla ja asiakkaan toivomilla väreillä ja yksityiskohdilla. 

Teemme tarvittaessa kaiken, mitä uusien ikkunoiden ja ovien hankintaan tarvitset: suunnittelemme tuotteiden ulkoasun toiveiden mukaan, otamme kohteesta mitat, toimitamme tuotteet kotiinkuljetuksena ja asennamme ikkunat ja ovet paikoilleen. Tämän helpommaksi ikkunoiden ja ovien hankinta ei tule!

Autamme korjaus- ja huoltoasioissa

Palvelemme ovien ja ikkunoiden asennuksen jälkeen tarpeen mukaan koko niiden elinkaaren ajan. Toimitamme tarvittavat varaosat ja huolehdimme korjauksista, mikäli jotakin rikkoutuu. Meiltä saat tarpeesi mukaan säännölliset huollot, joiden puitteissa tarkistamme ovien ja ikkunoiden kunnot sovituin väliajoin.

Markkinoiden parhaat takuut

Myönnämme tuotteillemme poikkeuksellisen kattavat takuut. Kaikilla ikkunoillamme ja ovillamme on kolmen vuoden yleistakuu. Eristyslaseille myönnämme 5 vuoden kaasutiiveystakuun. Saat sopimuksesta myös lisätakuita.