Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Ikkunaremontti Lammilla_Tila ja Raittinen_Lammin Ikkuna Oy Kategoria: Ikkunat, Ovet, Yritys

Paikallisin voimin lammilaisten ikkunat ja ovet kuntoon

Kokeneet rakentajat Marko Tila ja Lauri Raittinen hyppäsivät oman kylän tehtaan edustajiksi. Kokemus ja paikallistuntemus ovat Lammin Ikkunalla arvossaan.

Moni saattaa ajatella, että eihän ikkunoiden vaihto nyt kovin kummoinen juttu ole. Ikkunassahan on karmit, lasi ja pokat, voiko se nyt niin kovin vaikeaa olla. Jos suunnittelet ikkuna- tai oviremonttia, asiantuntija kannattaa kuitenkin pyytää paikalle jo suunnitteluvaiheessa.

“Ikkunavaihtoehtoja on olemassa jo niin paljon, että pelkästään erilaisten lasivaihtoehtojen tutkiminen vie aikaa. Ammattilainen osaa katsoa mikä missäkin kohteessa parhaiten toimii ja tehdä ehdotuksia paikan ja käyttötarkoituksen mukaan”, sanovat Lammin Ikkunalla myyntiedustajina ja asentajina aloittaneet Marko Tila ja Lauri Raittinen.

“Meidät kannattaa pyytää paikalle, kun vasta miettii erilaisia mahdollisuuksia. Teemme mittaukset ja laskelmat, ja myös asennamme uudet ikkunat ja ovet paikoilleen”, jatkaa Marko Tila.

Asiakkaan ei tarvitse olla huolissaan tiedonkulusta, kun myynti, mittaus ja asennus tapahtuvat saman parivaljakon toimesta.

Kokeneet rakentajat asialla

Oviremontti_Lammilla_Tila_ja_Raittinen_Lammin_Ikkuna_Oy

Lammilla Marko Tila (oikealla) ja Lauri Raittinen tunnetaan rakennusalan ammattilaisina, joilta onnistuu monenlaiset työt. Rakennusalan kokemusta löytyy 15 vuoden ajalta, ja kaksikko on tehnyt yhteistyötä pitkään. Nyt he ovat laajentaneet osaamistaan ja ryhtyneet Lammin Ikkunan edustajiksi.

“Olimme eräällä mökillä tekemässä ikkunoiden asennusta Laurin kanssa. Siinä tuli mieleen, että tätähän voisi tehdä enemmänkin. Sattumalta Lammin Ikkunalla oli juuri menossa edustajahaku tälle alueelle meneillään”, Tila kertoo.

Myyntijohtaja Rainer Salminen kertoo, että Ikkunaykköset on tärkeä osa Lammin Ikkunan organisaatiota ja liiketoimintaa. Myyntiedustajia ja asennusryhmiä etsitään ja pyritään saamaan kattavasti joka puolelle Suomea.

“Samaan aikaan saatiin uusi myyntiedustaja Lappeenrantaan, ja haku on päällä koko ajan hyville tekijöille. Ikkunaykköset on liiketoiminnan osa-alue, johon haluamme investoida, ja jota haluamme kehittää ja viedä eteenpäin”, Salminen sanoo.

Edustajaverkostoa kootaan päällekkäisyyksiä välttäen, mutta siten että asennustiimit voivat olla avuksi toisilleen yli rajojen. Esimerkiksi Tila ja Raittinen ovat jo päässeet auttamaan Hämeenlinnan edustajia, joilla myyntiä on ollut yli oman asennusporukan kapasiteetin.

“Viime vuoden patoutunut ostotarve on nyt alkanut purkautua. Korjausvelkaa on Suomessa paljon ja se vain kasvaa edelleen”, Salminen toteaa.

Ikkunat halutaan asennettuina

Lammin Ikkunalla ollaan tyytyväisiä uusiin edustajiin. Rakennusalalla kannuksensa jo ansainneet yrittäjät ovat helppoja perehdytettäviä, kun osaamista on jo entuudestaan.

“Viime vuosien trendi on ollut, että ikkunat halutaan ostaa asennettuina. Paitsi yksityiset ihmiset myös rakennusliikkeet tilaavat ikkunoita asennettuina. On asiakkaan, meidän ja myyntitiimin etu, että edustaja voi tehdä myös ikkunoiden asentamisen,” sanoo Rainer Salminen.

“Meidän kauttamme voi saada myös rahoituksen remontille, joten koko paketti hoituu tarvittaessa meidän edustajamme kautta. Ja tietenkin myös taloyhtiöille helpot huoltosopimukset”, hän jatkaa.

Salminen arvostaa paikallisten osaajien asiantuntemusta.

“On tärkeää tuntea alue niin maantieteellisessä mielessä, mutta myös yritysten ja yrittäjien tunteminen on iso etu.”

Mielessä ikkunaremontti tai oviremontti Lammilla?

Jos suunnittelet omakotitalon tai mökin ikkunaremonttia ja oviremonttia, ole rohkeasti yhteydessä Markoon ja Lauriin. He auttavat kaikenlaisissa ikkuna- ja oviprojekteissa aina maksuttomista mittaus- ja suunnitelukäynneistä lähtien ikkunoiden ja ovien asentamiseen asti. Voit myös sopia tapaamisen edustajien kanssa Lammin ikkunatehtaan myyntinäyttelyyn, jossa pääset tutustumaan tuotteisiin käytännössä.

Marko Tila, projektipäällikkö, 050 374 4434 tai marko.tila@lammin.fi

Lauri Raittinen, projektipäällikkö, 050 329 4865 tai lauri.raittinen@lammin.fi

Paikallisin_voimin_lammilaisten_ikkunat_ja_ovet_kuntoon_Tila_ja_Raittinen_Lammin_Ikkuna_Oy