Lammin ovet

Lammin ovet on suunniteltu ja valmistettu pohjoisia olosuhteita varten. Laajasta ulko-ovien valikoimastamme löydät juuri sinun kotiisi oikean ovimallin ja värin!

Valitse kotisi ulko-ovi huolella

Ulko-oven mallilla ja värillä on valtava vaikutus siihen, millaisen ensivaikutelman kotisi julkisivu antaa. Ulko-oven valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota myös taloudellisista syistä: hyvälaatuinen ja energiatiivis ovi maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun lämpö pidetään visusti seinien sisällä. 

Lammin ulko-ovet kestävät suomalaista säätä

Lammin ovet on suunniteltu kestämään pohjoisia sääolosuhteita. Vahvan rakenteensa ja laadukkaan tiivistyksen ansiosta Lammin ovet pitävät kylmän ulkona ja kestävät siisteinä sään vaihteluista huolimatta. 

Lammin ovet sopivat kodin rakentajille ja remontoijille

Lammin ovi sopii yhtä lailla uudisrakennukseen kuin remontoitavaankin kotiin. Valmistamme ovia kohteen mittojen mukaan, joten saat meiltä varmasti oikean kokoisen oven myös remontoitavaan kohteeseen. Mittaamme tarvittaessa oven itse paikan päällä. Meiltä saat ovet halutessasi kotiinkuljetuksella ja asennettuina. 

Asennamme oviin valitsemasi painikkeet ja avainpesät valmiiksi. Ovissamme on vakiona vähintään kolme murtosuojattua saranaa ja esteetön erikoiskynnys, jotka tekevät ovistamme turvallisen ja käytännöllisen valinnan.

Tutustu ovimallistoomme

Lämpöulko-ovet

Lammin lämpöulko-ovi on toimintavarma, ja se pysyy siistinä ja suorana. Ovi on turvallinen ja pitää lämmön sisällä myös haastavissa sääolosuhteissa.

Lue lisää

Parveke- ja terassiovet

Lammin parvekeovien ja terassiovien salaisuus on markkinoiden tukevin kehärakenne. Vääntymättömät ovet pitävät suuresta lasipinta-alasta huolimatta hyvin lämpöä. Lämmönsäästö saadaan aikaan tehokkailla kolmikertaisilla lasiratkaisuilla ja luotettavalla tiivistyksellä. Lammin parvekeovissa ja terassiovissa onkin aito kaksinkertainen tiivistys. 

Lue lisää

Pariovet ja levikkeet

Pariovella tai ulko-oven levikkeellä saat kodin sisäänkäyntiin tervetullutta näyttävyyttä. Myös autotalliin tai varastoon saat pariovella reilusti kulkutilaa.

Lue lisää

Ääneneristysovet

Ääneneristysovi on sopiva ratkaisu sinulle, joka arvostat rauhaa ja hiljaisuutta. Lammin ovimallistosta löydät toimivat ovet kaikkiin tilanteisiin, joissa asunnon ääneneristys asettaa haasteita.

Lue lisää

Palo-ovet

Palo-ovi suojaa kotisi ympäristöä palovahingoilta. Vaikka rakennusmääräykset eivät pakottaisi palo-oven hankintaan, on se kannattava valinta paloturvallisuuden vuoksi.

Lue lisää

Liukuovet

Liukuovien ansiosta voit yhdistää kätevästi kodin sisätilat ja pihan toisiinsa. Kulku terassille käy avoimesta liukuovesta helposti, jolloin asunnon viihtyvyys kasvaa. 

Lue lisää

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.