Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Asiakasreferenssi Linna Golf_Lammin Ikkunat Kategoria: Referenssit

Linna Golfin ikkunaremontti

Hämeenlinnassa toimivalle golfklubille Linna Golfille toteutettiin ikkunaremontti vuonna 2006. Linna Golf on European Tour -tasoinen golfkenttä, joka on valittu Suomen parhaaksi golfkentäksi useaan otteeseen. Projektin tavoitteena oli uusia klubin päärakennuksen ja sviittien ikkunaelementit. Kohde oli Lammin Ikkunalle mielenkiintoinen ja samalla haastava projekti, koska yrityksellä oli tarvetta monenlaisille erikoisikkunoille.

  • Remontointivuosi: 2006
  • Kaupunki: Hämeenlinna
  • Kohdetyyppi: Yrityskohde, golfklubi
  • Asiantuntija: Antti Juvonen

Erikoisikkunoita golfklubin täydeltä

Golfklubille rakennettiin ja asennettiin hyvin erilaisia tuotteita. Monissa ikkunoissa on ristikot ja ruskean värinen ulkopuite, jotka mukautuvat hyvin klubin punatiiliseen rustiikkiseen tyyliin. Tällaisina tuotteet sopivat hyvin yrityksen julkisivuun. Kohteessa on paljon erilaisia viistotettuja ikkunoita, jotka ovat erimallisia dimensioiltaan. Lisäksi klubille tuotettiin pyöreitä ikkunoita. Tässä käytettyjä tuotteita lueteltuna:

Kuvia Linna Golfin klubitaloista ikkunaremontin jälkeen

Asiakasreferenssi_Linna_Golf_erikoisikkunat_Lammin_Ikkunat

Kuvassa näkyy Linna Golflle menneitä pyöreitä ikkunoita rakennusten päädyissä. Pyörien ikkunoiden tuottaminen vie normaalia enemmän aikaa, mutta niiden avulla voi tehdä kohteesta todella näyttävän. Useimmiten pyöreät ikkunat tehdään kiinteinä ikkunoina, mutta yhtä lailla avattavia pyöreitä ikkunoita on historian saatossa nähty. 

Kokemuksia_Lammin_Ikkunasta_Linna_golf

Lammin Ikkunalta asiakas saa juuri sellaiset ikkunat kuin hän haluaa. Yleisin räätälöinti liittyy värivalintoihin. Lammin ikkunoihin voi valita haluamansa värin joko perusvärivalikoimasta tai sitten voi ehdottaa omaa väriä. Linna Golfilla haluttiin käyttää ruskeaa väriä, koska se mukautuu punatiiliseen julkisivuun esimerkiksi valkoisia ikkunoita paremmin.

Asiakasreferenssi_Linna_Golf_Lammin_Ikkunat_2

Lammin ikkunoihin voi valita sellaiset ikkunaristikot kuin itse haluaa. Tässä kuvassa on esimerkkejä Linna Golfin ikkunoista, joissa on sekä perinteisiä ikkunan keskelle asetettuja ristikoita sekä isompia, monijakoisia ristikoita. Ristikot tuovat ikkunoihin ”vanhanajan” tyyliä ja näyttävyyttä.

Linna_Golf_pimealla_Lammin_ikkunat_2

Pimeällä Linna Golfin julkisivua koristavat erilaiset ikkunat erottuvat hienosti. Golfklubi onkin oiva esimerkki siitä, miten erilaisia tuotteita voidaan suunnitella, valita ja asentaa kohteeseen. Kysy rohkeasti tarjousta erikoisemmastakin projektista, autamme mielellämme!

Kokemuksia_Lammin_Ikkuna_Linna_Golf