Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Lammin ikkunat Tampereen taloyhtiöissä Kategoria: Referenssit

Lammin ikkunat Tampereen taloyhtiöissä

Lammin Ikkuna on toteuttanut reilusti ikkunaremontteja Tampereella viimeisen viiden vuoden aikana. Yrityksellä on vahva edustus Tampereen alueella: Ikkunoita Tampereella niin taloyhtiöille kuin yksityishenkilöille myy useampi myyntiedustaja, joilla on pitkä kokemus alalta. Tässä blogissa on esitelty useampi vuosien 2017–2020 aikana toteutetuista ikkunaremonteista Tampereella. Osassa taloyhtiöistä on uusittu ikkunoiden ohella myös parvekeovet ja muut ulko-ovet. Jos ikkunaremontti Tampereella on ajankohtainen, ota yhteyttä seuraaviin asiantuntijoihin:

Ihanakatu 1, 33100 Tampere

Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere
Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_2

Tamperelaisen Ihanakadun taloyhtiön ikkuna- ja oviremontti toteutettiin vuonna 2017. Projektin asiantuntijana toimi ikkunatehtaan edustaja Mikko Savolainen ja Tampereen alueen myyntiedustajana ja asentajana toimiva Henri Leino. Ihanakadun taloyhtiöön päivitettiin sekä ikkunat että parvekeovet. Kerrostaloon asennettiin avattavat MSEA puualumiini-ikkunat. Ikkunat ovat kaksiosaisia B-mallin ikkunoita, joissa on kapea tuuletusikkuna. Ikkunat ovat kokonaan valkoiset, minkä lisäksi niissä on huurtumaton lasi. Osassa ikkunoista on Air-In Termico -raitisilmaventtiilit. Parvekeoviksi puolestaan valittiin Lammin alumiinipintaiset EPOA-ovet. Väriltään ovet ovat sisältä ja ulkoa valkoiset. Ovien lasiaukossa on huomioitu viereisten ikkunoiden karmikorkeus. Ovien turvalasissa on päivitettyjen ikkunoiden tapaan huurtumaton lasi.

Tiaisentie 3, 33500 Tampere

Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_3
Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_4

Tiaisentie 3:n taloyhtiössä toteutettiin ikkuna- ja oviremontti vuonna 2018. Projektin asiantuntijana toimi Lammin ikkunatehtaan tekninen asiantuntija Tommi Aulin. Tässä tamperelaisessa taloyhtiössä päivitettiin sekä ikkunat että ovet. Asuinhuoneistojen ikkunoiksi valittiin avattavat MSEA puualumiini-ikkunat ja vastaavasti kellarin ikkunoiksi kiinteät MEKA puualumiini-ikkunat. Kaikki ikkunat ovat sisältä valkoiset ja ulkoa tumman ruskeat (RR32). Kohteesta löytyy sekä yksi- että kaksiosaisia ikkunoita, joissa on integroidut sälekaihtimet ja irrotettavat hyttyspuitteet. Osassa ikkunoista on Biobe Duo -raitisilmaventtiilit. Kellarin ikkunoissa on yksi stippolyte-lasi, joka estää suoraa näkyvyyttä sisätiloihin. Taloyhtiön parvekeoviksi valittiin Lammin alumiinipintaiset EPOA-parvekeovet, joiden lasiaukoissa on huomioitu viereisten ikkunoiden karmikorkeus. Parvekeovet ovat sisäpuolelta valkoiset ja ulkoa ikkunoiden tapaan tumman ruskeat. Lisäksi ovissa on vaijeriohjatut sälekaihtimet. Kellarin ovet ovat maalattuja ELE-ovia, joissa on sisäpuolella potkupellit. 

Harjutie 13, 33430 Vuorentausta

Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_5
Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_6

Ylöjärven suunnalle Harjutie 13:n rivitaloasuntojen ikkunaremontti toteutettiin vuonna 2018. Projektin toteuttivat yhteistyössä Mikko Savolainen ja Henri Leino. Kohteeseen oli toteutettu aiemmin erillinen terassiovien remontti, joten toteutimme tällä kertaa vain ikkunaremontin. Rivitaloon valittiin avattavat MSEA puualumiini-ikkunat, jotka ovat sisäpuolelta valkoiset ja ulkoa tumman ruskeat (RR32). Ikkunoissa on integroidut sälekaihtimet ja Biobe VS -raitisilmaventtiilit. Osa ikkunoista on B-mallin ikkunoista, joissa on pieni tuuletusikkuna, ja osa A-mallisia yksiosaisia ikkunoita.

Tiiliruukinkatu 14, 33100 Tampere

Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_7
Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_8

Tiiliruukinkatu 14:n ikkunaremontti Tampereella on Lammin ikkunatehtaan pitkäaikaisen asiantuntijan Teuvo Laitisen ja korjausrakentamiseen erikoistuneen Talopinta Oy:n käsialaa. Taloyhtiöön päivitettiin vuoden 2018 aikana sekä asuinhuoneistojen ikkunat että saunaikkunat. Huoneistojen ikkunoiksi valittiin avattavat MSEA puualumiini-ikkunat, joita on kolmenmallisia: A-mallin yksiosaisia, B-mallin kaksiosaisia ja F-mallin kaksiosaisia ikkunoita. Ikkunat ovat sisältä valkoiset ja ulkoa ruskeat (RAL8019). Kaikissa ikkunoissa on integroidut sälekaihtimet ja B-mallin ikkunoiden tuuletusikkunoissa irrotettavat hyttyspuitteet. Ikkunoissa on auringonsuojalasitus, joka estää liiallisen auringonlämmön kerääntymisen asuntoihin sisälle. Osassa ikkunoista on lisäksi Biobe Thermo Plus -raitisilmaventtiilit allergiasuodattimella. Kerrostaloon päivitetyt saunaikkunat ovat myös avattavia puualumiini-ikkunoita, jotka ovat sisältäpäin maalaamattomat ja ulkoapäin ruskeat (RAL8019). Saunaikkunoissa on puiset kahvat.

Aleksanterinkatu 19, 33100 Tampere

Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_9
Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_10

Vuonna 2020 toteutettu Aleksanterinkatu 19:n ikkunaremontti Tampereella oli Mikko Savolaisen ja Henri Leinon yhteisprojekti. Taloyhtiöön vaihdettiin avattavat puualumiini-ikkunat, jotka ovat sisältä valkoiset ja ulkoa tumman ruskeat (RR32). Ikkunat ovat pääsääntöisesti B-mallin ikkunoita, joissa on kapea tuuletusikkuna, mutta mukaan mahtui myös useita yksiosaisia A-mallin ikkunoita. Ikkunoissa on integroidut sälekaihtimet. Osassa ikkunoista on Biobe Thermo Max -raitisilmaventtiilit ja matkapuhelin- sekä netin kuuluvuutta edesauttavat Signal Window -lasit. Ikkunoiden ohella taloyhtiöön vaihdettiin myös parvekeovet, joiksi valikoitui Lammin alumiinipintaiset EPOA-parvekeovet. Ovien lasiaukoissa on huomioitu viereisen ikkunan karmikorkeus. Parvekeovet ovat sisältä valkoiset ja ulkoa tumman ruskeat, minkä lisäksi niissä on vaijeriohjatut sälekaihtimet.

Makasiininkatu 16, 33230 Tampere

Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_11
Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_12

Makasiininkatu 16 sai uuden ilmeen vuonna 2020. Taloyhtiöön päivitettiin tuolloin asuinhuoneistojen ja saunojen ikkunat sekä parvekeovet. Projektista vastasivat Mikko Savolainen ja Henri Leino. Kohteeseen vaihdetut avattavat puualumiini-ikkunat ovat sisältä valkoiset ja ulkoa tumman ruskeat (RR32). Ikkunoissa on integroidut sälekaihtimet ja Biobe Thermo Max -raitisilmaventtiilit. Saunaikkunat ovat puolestaan sisältä värittömät ja niissä on pintakäsittelynä puunsuoja. Ulkoa saunaikkunat ovat muiden ikkunoiden tapaan tumman ruskeat. EPOA-parvekeovien lasiaukoissa on huomioitu viereisten ikkunoiden karmikorkeus. Ovet ovat sisältä valkoiset ja ulkoa tumman ruskeat. Lisäksi niissä on vaijeriohjatut sälekaihtimet.

Savottatie 5, 37630 Valkeakoski

Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_13
Ikkunat Tampere_Ikkunaremontti Tampere_14

Blogin viimeisenä referenssikohteena on esittelyssä Valkeakosken Asunnot Oy:n kerrostalo osoitteessa Savottatie 5. Tämän kohteen ikkunaremontti Valkeakoskella toteutettiin vuonna 2020. Asiantuntijoina toimivat Mikko Savolainen ja Henri Leino. Kohteeseen vaihdetuissa valkoisissa MSEA puualumiini-ikkunoissa on sälekaihtimet ja irrotettavat hyttyspuitteet tuuletusikkunoissa. Ikkunat ovat pääsääntöisesti B-mallin kaksiosaisia ikkunoita, mutta mukana on myös muutamia A-mallin ikkunoita. Osassa ikkunoista on Biobe VS -raitisilmaventtiilit. Parvekeoviksi valittiin Lammin perusovivalikoimasta valkoiset alumiinipintaiset EPOA-ovet, joissa on vaijeriohjatut kaihtimet.

Ostoslistalla ikkunat Tampereelle?

Lammin Ikkuna toimittaa ja asentaa ikkunat sekä ovet kaikkiin Tampereen alueen ikkunaremontteihin ammattitaidolla. Tuotteemme soveltuvat myös uudiskohteisiin, oli kyse sitten taloyhtiöstä, omakotitalosta tai vaikkapa vapaa-ajan asunnosta. Pyydä rohkeasti paikallinen edustajamme esittelemään tuotevalikoimaa ja tekemään tarvittavat mittaukset paikan päälle. Palvelemme mielellämme! 

Taloyhtiön ikkunaremontti Tampereella_Lammin Ikkunat ja Ovet