Heikko signaali sisätiloissa? Lammin Signal Window® on ratkaisusi

Pätkivätkö puhelusi kodissasi? Hidasteleeko mobiiliverkkoyhteytesi?

Nykypäivänä rakennetaan tiiviisti ja energiatehokkaasti. Energiatehokas rakentaminen tuo tietenkin monia hyötyjä: sähkölaskut pienenevät, ympäristökuormitus vähenee, ikkunat eivät vedä eikä liikenteen häly häiritse.

Siinä missä moderni rakentaminen on ratkaissut monia ongelmia, se on kuitenkin tuonut mukanaan myös uusia haasteita: tiiviin rakentamisen ja energiatehokkaiden rakennusmateriaalien on huomattu heikentävän mobiiliverkkoyhteyksiä ja kuuluvuutta. Verkkoyhteyksien ollessa jatkuvasti entistä suurempi osa elämäämme, muodostuu heikko signaali merkittäväksi haitaksi. Heikot signaalit häiritsevät niin sosiaalisia yhteyksiä, vapaa-ajalla viihtymistä kuin esimerkiksi etätyöskentelyä.

Me tarjoamme sinulle ikkunan parempiin yhteyksiin.

Kyllä, kirjaimellisesti: ikkunan. Lammin Signal Window® -teknologiaominaisuus auttaa matkapuhelinsignaaleja läpäisemään ikkunan tehokkaammin, mikä parantaa signaalien laatua ja täten kuuluvuutta sekä verkkoyhteyksiä.

Lammin Signal Window® -teknologiaominaisuus ei heikennä ikkunoiden U-arvoa, eli lämmönläpäisykerrointa. Saat siis edelleen kaikki energiatehokkaan rakentamisen hyödyt – mutta myös paremman kuuluvuuden. Signaali-ikkunat eivät myöskään poikkea käytettävyydeltään tai asennettavuudeltaan tavallisista ikkunoista. Ne eivät vaadi huoltoa tai sähköä toimiakseen. 

Ota yhteyttä!

Lammin Signal Window® -ikkunan edut:

  • Matkapuhelintaajuudet (2G, 3G, 4G/LTE, 5G) läpäisevät signaali-ikkunat jopa 400 kertaa tehokkaammin kuin tavalliset ikkunat*
  • Täysin huoltovapaa
  • Ei eroa käytettävyydeltään tavallisista ikkunoista
  • Ei vaadi sähköä tai muuta energianlähdettä toimiakseen
  • Ei heikennä ikkunoiden U-arvoa
  • Toimii kaikkien puhelinoperaattoreiden liittymillä
  • Voidaan asentaa kaikenlaisiin kohteisiin

*Suomessa yleisimmin käytetty MSEA-ikkuna on sisään aukeava, kaksipuitteinen, sivusaranoitu ikkuna, jonka sisäpuite on varustettu kaksinkertaisella lämpölasilla ja ulkopuite tasolasilla.

Ota yhteyttä!

Parempi kuuluvuus tyylistä ja tarpeista tinkimättä

Signaali-ikkunat voidaan asentaa kaikenlaisiin kohteisiin: niin omakotitaloon, kesämökille, kerrostalohuoneistoon kuin toimistolle – joko heti rakennusvaiheessa tai olemassa olevan kohteen muutostyönä.

Lammin Signal Window® -teknologiaominaisuus on saatavilla lähes kaikkiin Lammin Ikkuna Oy:n tuotteisiin. Voit siis valita juuri haluamasi ikkunamallin, värisävyn, lasiosan energiatehokkuuden, mitat ja muodot sekä muut lisäominaisuudet – ja lisätä niihin kuuluvuutta parantavan teknologiaominaisuuden. Saat siis edelleen täydellisesti juuri sinun kotiisi sopivat ikkunat, muttet joudu kärsimään pätkivistä yhteyksistä tai huonosta kuuluvuudesta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisää Lammin Signal Window® -teknologiaominaisuudesta!

Autamme sinua mielellämme suunnittelemaan parhaiten sinun kotiisi sopivat ikkunat sekä parantamaan kuuluvuutta ja verkkoyhteyttä kodissasi. Tutkitusti toimiva antenni-ikkuna, Lammin Signal Window®!

(Kuva: Lammin Betoni / Lammi-Kivitalot)

Ota yhteyttä!