Ikkunat, energiaikkunat ja erikoisikkunat

Valmistamme ikkunoita sekä vaivattomina valmistuotteina että mittatilauksena toiveidesi mukaisesti. Kotimaiset ja energiatehokkaat ikkunat ovat pitkäikäinen, ekologinen ja laadukas valinta jokaiseen suomalaiseen kotiin. Valmistamme myös kuuluvuutta lisäävät Signal Window -erikoisikkunat. Kaikki tuotteemme saat toimitettuna tai asennettuna paikan päälle.

Valitse kotiisi energiatehokkaat ja kotimaiset ikkunat

Lammin Ikkuna keskittyy ikkunoiden parhaaseen hinta-laatusuhteeseen, räätälöitävyyteen ja palveluun, jossa jokainen tarpeesi ja toiveesi huomioidaan. Panostamme kotimaiseen tuotantoon ja asennuspalveluun, ja siksi parhaissa tuotteissamme onkin alan korkein kotimaisuusaste (97 %). Kaikki ikkunamallimme edustavat markkinoiden energiatehokkaimpia ikkunoita. Lammin ikkunoilla voit varmistaa, että kotisi julkisivu pysyy hyvässä kunnossa ja näyttävänä pitkään. Lisäksi Lammin-tuotteilla voi panostaa omakotitalon, rivitalon tai kerrostalohuoneiston viihtyvyyteen sisäpuolelta käsin - ikkunat ovatkin merkittävä osa sisustusta luoden tunnelmaa asuntoon. Tutustu tarkemmin asiantuntijoidemme vinkkeihin ikkunoiden valinnassa ja lue energiatehokkaista ikkunamalleista alla olevista linkeistä:

Kestävät ja näyttävät ikkunat Lammilta

Ikkunoiden korkea laatu on toimintamme kulmakivi. Kaikki ikkunamme on toteutettu siten, että oksankohdat eivät nouse karmeissa esille: Sisäpinnat on valmistettu oksattomasta, kotimaisesta männystä, joka on sahattu ja jalostettu Suomessa. Ikkunoiden säänkesto on huippuluokkaa, ja siksi ne säilyvät siisteinä vuosikymmeniä. Annamme ikkunatuotteillemme 35 vuoden lahoamistakuun, minkä avulla varmistamme tuotteiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Lammin ikkunoilla voit sisustaa kotisi näyttävästi esimerkiksi kiinteillä maisemaikkunoilla. Tutustu tarkemmin toimintaperiaatteisiimme ja kilpailuetuihin sekä samoilla periaatteilla valmistettaviin ovituotteisiin näistä linkeistä:

Palvelemme ennen ja jälkeen ikkunoiden asennuksen

Meiltä saat vinkkejä ja apua juuri sinulle sopivien ikkunoiden valintaan - asiantuntijamme auttavat sinua suunnittelussa ja ikkunavalinnoissa täysin ilmaiseksi. Kaikki ikkunamme valmistetaan mittatilauksena valitsemillasi väreillä ja muilla yksityiskohdilla. Voit pyytää meiltä myös erikoismittaisia ja -mallisia ikkunoita, kuten pyöreitä tai teräväkulmaisia. Tulemme tarvittaessa mittaamaan ikkunat paikan päälle, jolloin ne saadaan istumaan kohteeseen saumattomasti. Voimme myös asentaa ikkunat valmiiksi. Asennuksen jälkeen takuu- ja huoltopalvelumme auttaa ja tukee koko ikkunan elinkaaren ajan. Tutustu tarkemmin erikoistuotteisiimme ja kaikkiin lisäpalveluihimme alla olevista linkistä:

Tutustu ikkunamallistoomme

Puu-alumiini-ikkunat

Energiatehokkaat puu-alumiini-ikkunat sopivat erinomaisen säänkeston ja huoltovapaan alumiinipinnan vuoksi monenlaisiin kohteisiin. Tämä tuotekategoria on mallistomme ehdoton suosikki ja nykypäivän julkisivurakentamisen sekä ikkunaremontin kulmakivi.

Lue lisää

Puuikkunat

Puuikkuna on oikea valinta yksilöllisyyttä ja tyyliä arvostavalle kodin uudistajalle ja remontoijalle. Nykyaikaisen pintakäsittelyn ansiosta Lammin puuikkunat kestävät vuosikymmeniä siisteinä. Puuikkunoiden osalta valmistamme myös niin sanottuna perinneikkunoita, joita halutaan muun muassa historiallisiin ja rustiikkisiin kohteisiin.

Lue lisää

Energiaikkunat

Energiaikkunat ovat kiristyvien rakennusmääräysten ja sähkön hinnan nousun vuoksi järkevä valinta jokaiseen kotiin. Lammin energiaikkunat täyttävät tulevaisuuden energiavaatimukset jo tänään. Lammin Eko Watti -ikkuna on palkittu tuote, jonka avulla pidät lämmön visusti sisällä ja pohjoisen viileän ilmaston ulkopuolella.

Lue lisää

Signal Window -ikkunat

Signal Window on nopein ja kustannustehokkain tapa parantaa 4G- ja 5G -matkapuhelinverkon kuuluvuutta sisätiloissa. Se on täysin huoltovapaa ikkunaratkaisu, joka ei tarvitse sähköä toimiakseen. Signal Windown avulla koko perhe voi nauttia paremmista yhteyksistä kotonaan mm. suoratoistopalveluja käyttäessään. Signal Windown antenni-ominaisuus on lisättävissä myös ovien lasipintoihin.

Lue lisää

Erikoisikkunat

Erikoisikkunoiden valikoimastamme löydät ratkaisun myös harvinaisempiin tarpeisiin. Meiltä saat turvalliset paloikkunat ja yksilölliset muotoikkunat, joilla luot kotiisi persoonallista ilmettä. Olemme kymmenien vuosien aikana toteuttanut satoja asiakkaiden ainutlaatuisempia pyyntöjä. Kysy rohkeasti mahdollisuuksia toteuttaa juurin sinun projektiisi sopivat ikkunat!

Lue lisää

Ikkunastudio

Ikkunastudio on suunnittelutyökalu, jonka avulla valitset kotiisi oikean malliset ja väriset ikkunat. Ikkunastudiossa voit vapaasti testailla erilaisia mallien ja värien yhdistelmiä. Kun jokin kokonaisuus miellyttää, ole rohkeasti meihin yhteydessä ideasi toteuttamiseksi.

Suunnittele oma ikkunasi

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.