Ikkunaremontti Lahti_ikkunat Lahti_Lammin ikkunat ja ovet

Ikkunaremontti Lahti

Lammin ikkunoilla ja ovilla on paljon asiakkaita Lahden seudulla – olemmehan Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen rajalla toimiva paikallinen ikkuna- ja ovivalmistaja. Jos suunnittelet ikkunaremonttia Lahdessa, ota rohkeasti yhteyttä! Kansikuvassa Lammin ikkunat Malskissa.

Ikkunaremontti Lahti – ota yhteyttä!

Lammin Ikkuna Oy on 50-vuotias suomalainen ikkuna- ja ovivalmistaja, joka toimii Kanta- ja Päijät-Hämeen rajalla, Lammilla. Yhtiömme liikevaihto on 12 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 100 paikallista ikkuna- ja ovialan ammattilaista. Lahden alueen ikkuna- ja oviremonteissa sinua auttavat sekä alueella toimivat myyntiedustajat että tehtaamme omat myyntipäälliköt. Palvelemme Lahden ikkunaremonteissa niin kuluttaja-asiakkaita (esim. omakotitalot, mökit) kuin taloyhtiöitä (mm. rivitalot, kerrostalot). Lammin Ikkuna Oy on laatutietoisen rakentajan ja remontoijan valinta – ota rohkeasti yhteyttä, jos suunnitelmissasi on ikkunaremontti Lahdessa. Tutustu toimintaamme tarkemmin myös alla olevalta esittelyvideolta:

Ikkunaremontti Lahti_kuluttajien ikkunaremontin lahden alueella

Kuluttajien ikkunaremontit Lahden alueella

Lammin Ikkunalla on useita asennusryhmiä Päijät-Hämeen alueella. Heillä on kymmenien vuosien kokemus erilaisista rakennus- ja remonttiprojekteista Lahden alueella. Meiltä saat oviremontin tai ikkunaremontin Lahdessa ammattitaidolla. Autamme mielellämme sinun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi sopivien ikkunoiden ja ovien suunnittelussa. Ota yhteyttä ja pyydä meidät ilmaiselle mittaus- ja suunnittelukäynnille, jos remontti- tai rakennuskohteesi on Lahden alueella.

Aluepäällikkö Tapani Nurminen palvelee taloyhtiöitä

Lammin ikkunatehtaan myyntipäällikkö Tapani Nurminen auttaa paikallisia taloyhtiöitä, isoja ja pieniä, ikkuna- ja oviremonttien läpiviennissä. Hänellä on vuosien kokemus ikkunaremonteista nimenomaan Päijät-Hämeen alueelta. Tapanilta saat ammattitaitoista apua taloyhtiön ikkunaremontin tai oviremontin suunnnitteluun Lahdessa ja sen lähialueilla. Jos taloyhtiössänne suunnitellaan ikkunaremonttia Lahdessa tai muualla Päijät-Hämeessä, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Palvelut

Lahden alueella toimivien edustajiemme ohjaamana saat ikkuna- ja oviremontin ”avaimet käteen” -tyylillä. Meiltä saat asiantuntevaa apua remonttien suunnittelussa, minkä lisäksi saat tuotteet toimitettuna tai asennettuna, toiveidesi mukaan. Olemme 100% suomalainen ikkuna- ja ovivalmistaja, ja esimerkiksi Päijät-Hämeen uuden keskussairaalan luotettu ikkuna- ja ovitoimittaja. Asennukset Lahden alueella hoitaa omat sopimusasentajamme.

Ikkunat lahti_ikkunaremontti Lahti
Avainlippu

Lammin ikkunaremontti Lahdessa

Kaikki ikkunamme valmistetaan Lammin ikkunatehtaalla mittatilaustyönä. Ikkunoiden valmistuksessa otetaan huomioon asiakkaiden tarpeet ja toiveet. Lammin Ikkunalta asiakas saa Suomen laadukkaimmat ikkunat ja niiden lisävarusteet. Ikkunaremontin asennuksesta vastaa myyntiedustaja yhteistyössä paikallisten sopimusasentajien kanssa. Lisätietoa ikkunatuotteistamme Lahdessa:

Ovet Lahti_oviremontti Lahti
Avainlippu

Lammin oviremontti Lahdessa

Lammin ovet valmistetaan sisaryhtiömme Virepuun ovitehtaalla Kangasniemellä. Toteutamme toiveidesi mukaisesti kaikki kotisi tai edustamasi taloyhtiön ulkovaipan ovet, parvekeovet ja ovien lisävarusteet. Tuotteemme voidaan valmistaa kaikenkokoisiin oviaukkoihin 10 millimetrin tarkkuudella ja valmiiksi asennettuna. Meiltä saat perinteisten lukkoratkaisujen lisäksi älylukot (esim. Yale Doorman, Yale Linus, Rollock). Oviremontit toteutetaan yhteistyössä paikallisten sopimusasentajien kanssa. Lisätietoa ovituotteistamme Lahdessa:

Ikkunaremontti Lahti -esimerkkejä:

Olemme vuosien saatossa toteuttaneet satoja oviremontteja ja ikkunaremontteja Lahdessa sekä Lahden lähialueilla. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä että taloyhtiöitä vaativissakin rakennus- ja remontointihankkeissa. Kuluttajapuolen edustajillamme on runsaasti kokemusta pientalojen ikkunaremonteista, kun taas Tapani Nurminen on erikoistunut taloyhtiöiden ikkunaremontteihin. Olemme myös Isännöintiliiton kumppaniverkoston jäsen. Tässä muutamia esimerkkejä Lahden alueen ikkuna- ja oviremonteista:

Ikkunaremontti Villähde
Ikkunaremontti Vääksy_1
Omakotitalon ikkunaremontti Lahti
Taloyhtiön ikkunaremontti Lahti_4
Oviremontti Lahti_2
Omakotitalon ikkunat Hollola
Taloyhtiön ikkunaremontti Lahti_Heinola_1
Rivitalon ikkunaremontti Lahti_rivitalon oviremontti Lahti
Oviremontti Lahti_1
Omakotitalon oviremontti Lahti

Ikkunaremontti Lahti – lähetä meille yhteydenottopyyntö tällä lomakkeella:

"*" näyttää pakolliset kentät

1) Yleiset yhteystiedot

Tässä osiossa kartoitamme sinun henkilökohtaiset yhteystiedot, jotta osaamme ottaa sinuun yhteyttä. Mikäli edustat jotakin organisaatiota (esim. rakennusliike tai taloyhtiö), kirjaa Organisaatio-kohtaan yrityksen nimi. Jos olet kuluttaja-asiakas ja etsit tuotteita omaan projektiisi, voit laittaa kohtaan viivan.

2) Projektikohteeseen liittyvät tiedot

Tässä osiossa kysymme sinulta kysymyksiä liittyen suunnittelemaasi projektiin. Meille on tärkeää, että tiedämme, missä projektikohteesi sijaitsee, milloin haluat tuotteet toimitettavan ja haluatko asennuspalvelua. Näin osaamme tarjota sinulle parasta mahdollista ikkuna- ja oviratkaisua.
VVVV dot KK dot PP

3) Lisätietoa projektikohteesta

Kerro tässä osiossa tarkemmin, millainen projekti sinulla on suunnitteilla. Voit esimerkiksi kertoa, mitä toivot ikkunoilta ja ovilta. Voit myös kertoa, millainen rakennus on kyseessä (esim. hirsitalo, kivitalo, tiilitalo). Mitä enemmän tiedämme projektikohteestasi, sitä parempaa palvelua osaamme sinulle tarjota.
Tähän voit lisätä tarkennettua tietoa tarjouspyynnön tueksi (esim. suunnittelukuvat).
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, png, gif, pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.