Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Lammin_ikkuna_hyttyspuite Kategoria: Ikkunat

Hyttysverkko pitää hyönteiset ulkona

Hellesäällä tekee illan viiletessä mieli avata ikkuna ja nauttia kesäilmasta myös sisätiloissa. Ikävät kiusankappaleet, nimittäin hyttyset ja muut hyönteiset, voivat kuitenkin pilata ilon hetkessä. Irrotettavat hyönteis- eli hyttyspuitteet mahdollistavat tuulettamisen ilman, että sisälle asuntoon pääsee itikoita. Lammin irrotettavat hyttyspuitteet valmistetaan tehtaalla mittatilaustyönä. Hyönteisverkon silmäkoko on suurempi kun taas sisartuote siitepölyverkossa nimenomaan pölyn suodattamiseen kehitetty tiheämpi verkko. Hyönteis- ja siitepölyverkot rakennetaan aina irroitettavana puitteena, jonka ulkoreuna on alumiinia. Puitteen värin saat tietysti ikkunoidesi puitteiden kanssa samaan sävyyn. 

Hyönteisverkko ikkunaan

Kaikki Lammin Ikkunan hyttyspuitteiden hyönteisverkot ovat valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. Erilaisia verkkoja on niin kutsuttu perusverkko, joka on valmistettu nailonista, kestävämpi alumiiniverkko ja extravahva-verkko. Extravahvan verkko-osan toimittaa Solar Kaihdin. Verkot ovat väriltään harmaita tai mustia riippuen vahvuudesta. Verkon rakenne on suunniteltu niin, että se estää pienimmätkin hyönteiset pääsemästä sisään, samalla kun se sallii esteettömän ilmanvaihdon. Lammin Ikkunan hyönteisverkot tarjoavat luotettavan suojan erilaisia hyönteisiä vastaan, mukaan lukien hyttyset, ampiaiset ja muut tunkeilijat.

Siitepölyverkko on helppo asentaa ja se voidaan puhdistaa kätevästi imuroimalla ja pesemällä. Kuten kaikenlaiset hyttyspuitteet, myös siitepölyverkko pitää hyttyset ja muut hyönteiset rakennuksen Hyttyspuitteen asennus tapahtuu avaamalla tuuletusikkuna ja nostamalla verkkokehys paikalleen. Kehys lukitaan elastisilla kiinnitystyynyillä. Poisto on yhtä yksinkertaista. Tarkemmat ohjeet löytyy Ikkunoiden ja ovien käyttö- ja huolto-ohjekirjastamme.

Hyttyspuite voidaan puhdistaa kätevästi imuroimalla ja se tulee pestä haalealla saippuavedellä puhtaaksi. Suosittelemme ottamaan verkon pois käytöstä talviaikaan ja asentamaan sen uudelleen paikoilleen keväisin. Siitepölyverkkoa tai hyttyspuitteita ei kannata jättää syys- ja talviajalle paikoilleen, sillä linnut voivat nokkia verkon rikki etsiessään ravintoa. Myös jäätynyt vesi saattavat hajottaa hyttyspuitteen verkon. Jos haluat kuitenkin pitää verkon paikallaan läpi vuoden, suosittelemme valitsemaan tuotteeseen extra-vahvan verkon, joka kestää linnut ja tarvittaessa vaikka kissan kynnet.

Miksi ostaa Lammin hyönteisverkko?

  • Verkko pitää hyönteiset rakennuksen ulkopuolella
  • Verkko päästää läpi valoa ja raitista ilmaa
  • Verkko on helppo kiinnittää ja irrottaa
  • Verkko on kätevä puhdistaa imuroimalla ja pesemällä

Miten tilaat Lammin hyönteisverkon?

Jos olet tilaamassa uusia ikkunoita, voit pyytää tarjoukseen lisättäväksi hyönteisverkot. Hyönteisverkot asennetaan valmiiksi tuuletusikkunoihin.

Jos haluat tilata hyönteisverkon jo olemassa oleviin ikkunoihin, kuten omakotitaloon tai mökille, ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Toimitamme hyönteisverkot kotiovellesi yhdessä asennusohjeiden kanssa.

Lammin_siitepolyverkko_pyyda_tarjous_Lammin_Ikkunat_ja_Ovet