Blogi

Täältä löydät ikkunoihin ja oviin liittyvät asiantuntijajutut, blogitekstit, videot ja kuvat. Asiantuntijamme julkaisevat täällä ajankohtaisia juttuja mm. ikkunaremontteihin, rakentamiseen ja sisustamiseen liittyen.

Jaana Marin_hämeenlinnlaisen omakotitalon oviremontti Kategoria: Referenssit, Videot

Hämeenlinnalaisen omakotitalon oviremontti

Hämeenlinnan Sairiossa asustava Jaana Marin halusi vaihtaa hirsitalonsa alakerran oven, joka oli päässyt huonoon kuntoon. Lammin Ikkunan myyntiedustaja Kai Rahikainen esitteli Jaanalle yrityksen toimintaa ja tuotevalikoimaa, josta löytyi kuin löytyikin kiinnostava ovidesign. Jaana yllättyi projektin nopeudesta ja ammattitaitoisesta asennusjäljestä, jota Lammin Ikkunan väki pystyi tarjoamaan. Jaana suosittelee lämpimästi Lammin Ikkunaa oviremontin toteuttajaksi muillekin omakotiasujille.

  • Remontointivuosi: 2020
  • Kaupunki: Hämeenlinna
  • Kohdetyyppi: Omakotitalo, hirsitalo
  • Asiantuntija: Kai Rahikainen
Katso Jaana Marinin kommentit oviremontista sekä ennen ja jälkeen remontin -kuvat Youtube-videolta.

Oviremontissa vanha ovi vaihtui uuteen ja toimivampaan

Jaanan omakotitalon alakerrassa oli aiemmin vanha ja moneen kertaan korjailtu ulko-ovi. Ovea oli mm. maalattu monesti. Lisäksi ovi oli saanut useamman kerran uuden ulkoverhouksen lautatavarasta. Lisäksi oven lukko oli jo niin kulunut, että oven arkinen käyttö oli vaikeutunut huomattavasti.

”Ovi alkoi hiljalleen rakoilla ja sen avaus vaati kunnon tempauksen kahvasta. Nyt oli selvästi aika päivittää ovi uuteen ja tukevampaan”, Jaana kertoo.

Vanhan oven tilalle valikoitui täysin valkoinen Lammin-ovi, jossa on kapea lähes koko oven korkeudelta oleva lasielementti. Oven painikkeet ja lukko ovat nyt nykyaikaiset, helppokäyttöisemmät ja turvallisemmat. Tässä oveen liittyviä yksityiskohtia listattuna:

  • 1-lehtinen ulosaukeava Lammin ulko-ovi
  • Ovimalli 401 ilman perusovimallin urituksia
  • Oven värikoodi on vakiovalkoinen NCSS 0502-Y
  • Lasielementti on Stippolyte-lasia
  • Lammin helapaketti numero 14
Hirsitalo_Hameenlinnassa_Lammin_oviremontti_2020
Kokemuksia_Lammin_ulko_ovesta_oviremontti_referenssi_Hameenlinna

Täyden kympin oviremontti Hämeenlinnassa

Pääsyy siihen, miksi Jaana valitsi Lammin Ikkunan ovitoimittajaksi, oli tuotteiden räätälöitävyys. Aluksi myyntiedustaja Kai teki oviaukon mittauksen asiakkaan puolesta. Näin Jaanan ei tarvinnut ottaa vastuuta uuden oven mittasuhteista, vaan siitä vastasi alan asiantuntija. Uusi ovi puolestaan tuotettiin mittatilauksena asiakkaan kohde huomioiden suoraan Kangasniemen ovitehtaalla.

”Kai kertoi, että aukko kuin aukko, niin Lammin Ikkuna voi auttaa. Asennustyö itsessään oli valmis etuajassa ja työnjälki oli minusta kympin arvoista”, Jaana kehuu. 

Lammin_Ikkunat_ja_Ovet_ovirefeferenssi_Hameenlinna
Lammin_Ikkunat_ja_Ovet_ovirefeferenssi_Hameenlinna_2

Tarvitsetko apua oviremontissa Kanta-Hämeen alueella?

Autamme mielellämme kaikissa oviremonteissa ympäri Suomen. Kanta-Hämeen alueella omakotitalojen oviremonteissa sinua auttaa alue-edustajamme Kai Rahikainen (044 200 2536 tai kai.rahikainen@lammin.fi). Kysy rohkeasti tarjousta tai tule tutustumaan myyntinäyttelyymme Lammin tehtaalla (Paarmamäentie 2, 16900 Lammi). Tutustu myös ovien suunnittelutyökaluun osoitteessa www.ovistudio.fi

Omakotitalon_oviremontti_Hameenlinna