Parvekeovet ja terassiovet

Lammin parvekeovien ja terassiovien salaisuus on markkinoiden tukevin kehärakenne. Vääntymättömät , lasiset terassiovet pitävät suuresta lasipinta-alasta huolimatta hyvin lämpöä. Parveke- tai terassioven lämmönsäästö saadaan aikaan tehokkailla kolmikertaisilla lasiratkaisuilla ja luotettavalla tiivistyksellä. Lammin parvekeovissa ja terassiovissa onkin aito kaksinkertainen tiivistys. 

Kestävä ovi terassille ja parvekkeelle

Lammin parvekeovet ja terassiovet ovat oikea valinta silloin, kun etsit turvallista, käytännöllistä ja kestävää ovea. Lammin terassiovet ovat suosittu valinta myös vapaa-ajan asuntoihin. Terassin tai parvekkeen ovi tehdään mittojen mukaan, joten se sopii erinomaisesti myös remontoitaviin rakennuksiin. Ovissa on vakiona kotimaisesta koivusta tehty kulutusta kestävä erikoiskynnys.

Lammin terassi- ja parvekeovet pitävät hyvin lämpöä

Valikoimamme parvekeovet ja terassiovet ovat hyvä valinta erinomaisen säänkestonsa vuoksi: oven runko ja pintakäsittely on suunniteltu vaihteleviin pohjoisiin sääolosuhteisiin. Kolminkertainen lasi ja laadukkaat Schlegel-tiivisteet varmistavat, että lämpö pysyy pakkasellakin visusti sisällä. 

Lammin ovet pysyvät siisteinä ja turvallisina vuodesta toiseen

Parvekeovet ja terassiovet on rakennettu näkyviltä pinnoiltaan oksattomasta materiaalista. Siksi ovemme ovat vielä vuosienkin käytön jälkeen näyttäviä ja siistejä, eivätkä oksien pihkalaikut nouse pintaan. Lasiset terassiovet oat markkinoiden tukevimpia rakenteeltaan ja niissä on vähintään kolme murtosuojattua saranaa, joten ovemme ovat hyvä valinta myös turvallisuuden kannalta. Asennamme oviin tarvittaessa valmiiksi avainpesät ja muut lisävarusteet valintasi mukaan.

Oikea ovi juuri sinun kotiisi

Älä tyydy kompromissiin, kun voit saada juuri sellaisen oven kuin toivot! Voit itse päättää parveke- tai terassioven lasien mallin ja lukumäärän, oven värit ja heloituksen. Asennamme tehtaalla parvekeoviin ja terassioviin tarvitsemasi lisävarusteet, kuten helat ja sälekaihtimet. Lue lisää ovien lisävarusteista!

Valitse parvekkeelle ja terassille oikea ovimalli

Parvekeoven ja terassioven valinnassa on syytä ottaa huomioon erityisesti oven aukeamissuunta, toiveet ikkunoiden määrästä ja asettelusta sekä energiatehokkuuden vaatimukset. Autamme mielellämme oikean ovimallin valinnassa – ota yhteyttä!

Alan korkein kotimaisuusaste

Käytämme korkealaatuisia, kotimaisia materiaaleja. Osoituksena tuotteidemme korkeasta kotimaisuusasteesta ne on merkitty Avainlippu-merkillä.

Markkinoiden parhaat takuut

Tiedämme, että tuotteemme kestävät aikaa. Siksi voimme myöntää tuotteillemme erilaisia takuita riippuen tuoteryhmästä. Takuita annetaan sekä ikkunoista että ovista.

Reklamaatioprosentti lähes nollassa

Tuotteistamme jätetään reklamaatioita vain harvoin. Suurin osa reklamaatioista liittyy kuljetusvahinkoihin, jotka kuuluvat takuun piiriin.

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ovi kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ovet. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.