Huono kuuluvuus sisätiloissa? – Ratkaisuna Lammin Signal Window® -ikkuna

Sisätilojen kuuluvuusongelmat voivat johtua alueen yleisistä kuuluvuusongelmista tai energiatehokkaista rakennusmateriaaleista. Onneksi kuuluvuutta sisätiloissa voidaan parantaa Signal Window -ikkunoilla. Lisätietoa tuotesivuiltamme.

Sisätilojen heikkoon kuuluvuuteen on olemassa ratkaisu

Lammin Signal Window on ensimmäinen suomalainen antenni-ikkunaratkaisu, joka on suunniteltu matkapuhelinkuuluvuuden ehdoilla. Se päästää matkapuhelintaajuudet lävitseen muita ikkunoita paremmin operaattorista riippumatta. Antenni-ikkuna on täysin huoltovapaa, eikä se vaadi toimiakseen sähköä tai huoltoa.

Energiatehokasta rakentamista ilman kuuluvuusongelmia

Tänä päivänä uudisrakentamisessa ja saneerauksissa käytetään usein materiaaleja ja rakenteita, jotka vaimentavat signaalin kulkua rakennukseen. Myös ikkunoissa käytetty, energiatehokas pinnoite voi aiheuttaa sen, että kuuluvuus rakennuksen sisällä on heikko, vaikka se olisi rakennuksen ympärillä moitteeton. 

Energiatehokas rakennus on kuitenkin mahdollista toteuttaa siten, että sisätiloissa ei ole kuuluvuusongelmia. Lammin signaali-ikkunan kautta matkapuhelinsignaali pääsee kulkemaan tehokkaasti sisätilaan. Juuri tästä syystä Lammin Signal Window-ikkunat ovat erinomainen valinta koteihin, liiketiloihin, julkisiin kiinteistöihin, kaikkeen rakentamiseen.

Lammin Signal Window® on satsaus tulevaisuuteen

Sekä matkapuhelinten hyvä kuuluvuus että energiatehokkuus ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämpiä rakennuksen käyttömukavuuden kannalta. Älä jää kehityksestä jälkeen, vaan valitse Lammin Signal Window - markkinoiden ensimmäinen ja tutkitusti toimiva antenni-ikkuna.