Rekrytointi: Vakituisia ja kesätyöntekijöitä

Lammin Ikkuna etsii useita 18 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä erilaisiin ikkunavalmistuksen vaiheisiin. Lisäksi etsimme joukkoomme uusia vakituisia työntekijöitä. Haku eri tehtäviin päättyy 31.5.2021.

Vakituinen työnteko ja kesätyöpaikat Lammin Ikkunalla

Lammin Ikkuna Oy on yksi merkittävimmistä työllistäjistä Lammilla. Meillä on tällä hetkellä noin 100 vakituista työntekijää eri tehtävissä. Lisäksi meillä työskentelee vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita, lomatuuraajia ja opinnäytetöiden tekijöitä. Maksamme palkat ajallaan ja pidämme kesätyöntekijöistä huolta siinä, missä muustakin henkilökunnasta. Vakituisille työntekijöille on tällä hetkellä avoimena useita paikkoja tehtaan puolella. Ikkunavalmistuksen kesätöissä puolestaan pääsee tekemään aitoja tuotannon töitä ja oppimaan ikkunavalmistuksen eri vaiheista.

Hakuohjeet

Hae meille vakituiseksi tai kesätyöntekijäksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive sähköpostilla: rekry@lammin.fi. Laita viestiksi ”Rekry 2021”. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 31.5.2021. Muista mainita viestissä, haetko vakituista työpaikkaa vai kesätyötä tehtaan puolella. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Myös kesätöiden päätyttyä on mahdollisuus jatkaa pidemmälle loppuvuoteen tai vakinaisena työntekijänä. Kerro rohkeasti halukkuudestasi jatkaa työssä!

Työtehtävien sisältö

Tuotannon kesätyön sisällöstä sovitaan ennen työn aloittamista. Työtehtävien sisältöön pääsee itse vaikuttamaan. Voit esimerkiksi esittää toiveen, mihin ikkunavalmistuksen vaiheeseen haluaisit tutustua tarkemmin tai erikoistua. Työ on kaksivuorotyötä (aamu ja ilta).

Vakituisena työntekijänä pääset osaksi Lammin Ikkunan arkea ja tekemään haluamiasi työtehtäviä. Eniten palkkaamme vakituista työväkeä tuotannon tehtäviin puusepäksi, koneistajaksi tai pintakäsittelylinjalle. Ikkunavalmistuksen osalta kierrätämme työtehtäviä säännöllisesti, jotta halukkaat pääsevät kokeilemaan eri tehtäviä. Arvostamme puusepän, pintakäsittelyn tai rakennusalan koulutusta, mutta emme pidä sitä pakollisena.

Työnteon lomassa voi halutessaan osallistua Lammin Ikkunan Instagramin päivittämiseen. Kaikki halukkaat pääsevät mukaan kesäkampanjaan, jossa työntekijä ”valtaa” yhtiön Instagram-tilin viikoksi ja kertoo päivityksissä itsestään ja työstään. Kampanjaan saa perehdytyksen ennen aloitusta.

Lisätietoa työnteosta Lammin Ikkunalla

Kannustamme tutustumaan työntekoon meillä Instagramissa. Kannattaa katsoa läpi mm. kesän 2020 Instagram-kaappauskampanjan kohokohdat. Tämän lisäksi kannattaa käydä lukemassa meidän uusimmat uratarinat Lammin blogista. Lisätietoa löytyy somesta myös hashtägillä #lamminarkea.

Lisätietoa työtehtävistä antavat:

Eija Ala-Savikota, tuotannonsuunnittelija, 050 361 8577 tai eija.ala-savikota@lammin.fi (tuotannon vakituiset ja kesätyöntekijät)

HUOM! Aiemmin haussa ollut taloushallinnon työpaikka on täytetty. Kiitos hakijoille!