Myyntipäällikkö, taloyhtiöt_Lammin-Ikkuna-Oy_meille-toihin

REKRY: Myyntipäällikkö, taloyhtiöt

Lammin Ikkunat ja Ovet rekrytoi myyntitaitoista ja palveluhenkistä projektimyynnin päällikköä vastaamaan taloyhtiöiden ikkuna- ja oviprojekteista. Etsimme myyntipäällikköä työskentelemään joustavasti Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Varsinais-Suomen alueilla.

Tule meille myyntipäälliköksi!

Myyntipäällikön tehtävässä kartoitat asiakastaloyhtiöiden tarpeet ja tarjoat parasta mahdollista Lammin ikkuna- ja oviratkaisua. Vastaat myymiesi projektien asiakasviestinnästä ja läpiviennistä alusta loppuun. Koulutamme sinut vakituiseen tehtävään, mutta arvostamme aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja myyntitehtävistä.

Toivomme sinulta seuraavaa:

  • Itsenäistä työotetta
  • Aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta
  • Kokemusta rakennusalalta tai myyntityöstä

Tarjoamme sinulle muun muassa:

  • Vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kehittyvässä kotimaisessa yrityksessä
  • Paljon vapautta ja vastuuta
  • Koulutusta Espoon, Lammin ja Kangasniemen toimitiloissa
  • Kattavan, jo olemassa olevan asiakasverkoston

Lisätietoa ja hakuohjeet:

Myyntipäällikkönä sinun pääpaikkasi on Lammin ikkunatehtaalla (Paarmamäentie 2, 16900 Lammi). Lisäksi voit työskennellä Espoon myyntikonttorilla (Vallikallionkatu 1, 02650 Espoo). Asiakkaiden luo liikkuminen on päivittäistä, minkä takia edellytämme mahdollisuutta auton käyttöön.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive 31.12.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella. Lisätietoa tehtävästä antaa Lammin Ikkuna Oy:n myyntijohtaja Rainer Salminen (0400 322 759 tai rainer.salminen@lammin.fi). Mikäli sinulla on LinkedIn-profiili, voit linkittää sen hakemukseesi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä jätä hakemista viime tippaan!

Lähetä hakemus ja tule osaksi #lamminarkea!

Myyntipäällikkö, taloyhtiöt – lähetä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 128 MB.
Tietosuojaseloste*