Kesätyö 2020

Lammin Ikkuna etsii 18 vuotta täyttäneitä ja reippaita kesätyöntekijöitä ikkunavalmistuksen eri vaiheisiin. Haku kesätyöhön päättyy 31.5.2020.

Kesätyö Lammin Ikkunalla

Lammin Ikkuna Oy on yksi eniten kesätyöntekijöitä työllistävistä yrityksistä Lammilla. Meillä työskentelee vuosittain kymmeniä kesätyöntekijöitä, harjoittelijoita ja lomatuuraajia. Tehtävissä pääsee tekemään aitoja tuotannon töitä ja oppimaan ikkunavalmistuksen eri vaiheista. Maksamme palkat ajallaan ja pidämme kesätyöntekijöistä huolta siinä missä muustakin henkilökunnasta.

Hae vuoden 2020 kesätyöntekijäksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoive sähköpostilla: rekry@lammin.fi. Laita viestin otsikoksi Rekry / Kesätyö. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 31.5.2020.

Kesätyön päätyttyä on mahdollisuus jatkaa tehtävissä pidemmälle loppuvuoteen tai vakinaisena työntekijänä. Kerro rohkeasti halukkuudestasi jatkaa työssä.

Kesätyön sisältö

Kesätyön sisällöstä sovitaan ennen työn aloittamista. Työtehtävien sisältöön pääsee itse vaikuttamaan. Voit esimerkiksi esittää toiveen, mihin ikkunavalmistuksen vaiheeseen haluaisit tutustua tarkemmin tai erikoistua. Työ on kaksivuorotyötä (aamu- ja ilta). Kesätyöntekijämme ovat oikeutettuja samoihin työsuhde-etuihin kuin muutkin työntekijät (esim. ilmainen pääsy Hämeenlinnan ja Lammin uimahalleihin).

Kesätöiden lomassa voit osallistua Lammin Ikkunan Instagramin päivittämiseen. Kaikki halukkaat pääsevät mukaan kampanjaan, jossa kesätyöntekijä "valtaa" yhtiön Instagram-tilin viikoksi ja kertoo päivityksissä itsestään ja työstään. Kampanjaan saa perehdytyksen ennen aloitusta. Rohkeasti mukaan! #Lamminarkea

Palvelut

Rahoituspalvelu

Älä anna kukkarosi päättää, milloin on oikea aika hankkia kotiin uudet ovet ja ikkunat! Meidän kauttamme saat tuotteille rahoituksen.

Mittatilaus

Teemme ovia ja ikkunoita kotisi mitoilla. Tulemme tarpeen mukaan ottamaan mitat ovi- ja ikkuna-aukoista ympäri Suomen.

Kotiinkuljetus

Toimitamme ovet ja ikkunat suoraan kohteeseen. Pidämme kiinni sovitusta toimitusajasta, eikä rakennustyöhön tule viivästyvien toimitusten vuoksi katkoksia.

Tilaa juuri sellainen ikkuna kuin tarvitset

Suunnittelemme ja valmistamme juuri sinun kotiisi oikeat ikkunat. Tämä tarkoittaa räätälöityä ulkoasua, erinomaista säänkestoa ja alan parhaita takuita.