Fasta trä-aluminiumfönster (MEK-A)

Fasta trä-aluminiumfönster är ett säkert och hållbart alternativ till alla hem. Du får tillbehören till trä-aluminiumfönstren färdigt monterade.

Fasta trä-aluminiumfönster passar som stora utsiktsfönster

Stora utsiktsfönster som släpper in mycket ljus, är allt populärare, speciellt i vardagsrum. Fasta trä-aluminiumfönster gör sig bäst just som det. Det är ett passande alternativ då fönstret inte behöver öppnas, t.ex. för att vädra.

Det lönar sig att välja öppningsbara trä-aluminium-fönster, tillsammans med fasta aluminium-fönster, så att man kan vädra i lägenheten och vid behov använda det som flyktväg vid nödsituation.

Trä-aluminiumfönster håller från generation till följande

Trä-aluminiumfönster är marknadens hållbaraste fönstermodell. Den aluminiumtäckta träkonstruktionen hålls snygg i decennier och kräver inget underhåll. Aluminiumbeläggningen gör att regn eller fönstertvättmedel inte kommer åt att förstöra träet. Fönsterremsorna och beslagen är av god kvalité, vilket gör att fönstren är väldigt energieffektiva.

Vi levererar trä-aluminiumfönstren hem till dig, om du så önskar, och monterar dem även på plats. Du får de persienner och andra tillbehör du vill - färdigt monterade så klart.

Teknisk information

U-värde:

0,53 – 1,00 W/m2K, beroende på glasningen.

Ljudisolering (Rw):

35 dB.

Flygljudisolering (Rw+C):

32 dB.

Trafikljudisolering (Rw+Ctr):

28 dB. Ljudisolering mätt med 3K-glas (innersta & yttersta glaset är 6 mm) och med 200 mm karmdjup.

Glasning:

3 eller 4 glasrutor, för svala utrymmen finns även dubbla glasrutor / planglas.

Karmens material:

Kvistfri fingerskarvad tall.

Karmens ytterklädsel:

Aluminium.

Tätningar:

Tätningen monterad i karmens ytterklädsel. Dessutom finns det en separat ångspärr under glaslistan.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de fönster du behöver

Vi designar och tillverkar fönster som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.