Balkong- och altandörrar

Hemligheten bakom Lammis balkong- och altandörrar är marknadens stabilaste ramkonstruktion. Trots sin stora glasyta isolerar dörrarna värme. Man sparar värme tack vare effektiva trefaldiga glaslösningar och pålitlig tätning. Lammis balkong- och altandörrar har dubbeltätning. 

Hållbar dörr till altanen och balkongen

Lammis balkong- och altandörrar är rätt val då du söker säker, praktisk och hållbar dörr. Lammis balkongdörrar är populära även till fritidslägenheter. Vi tillverkar dörrarna måttbeställda så de passar perfekt även till renoveringsobjekt. Dörrarna kommer även per standard med en hållbar specialtröskel som försäkrar fri tillgång.

Lammis balkong- och altandörrar håller värme väl

Altan- och balkongdörrarna i vårt sortiment är bra alternativ tack vare deras hållbarhet oavsett väder: ramen och ytbehandlingen är designad att klara av omväxlande nordiskt klimat. Trefaldigt glas och högklassiga Schlegel-tätningat försäkrar att värmen hålls inne trots kallare temperaturer. 

Lammis dörrar hålls snygga och säkra år efter år

Balkong- och altandörrarna är tillverkade av material som inte har synliga kvistar. Därför bibehåller våra dörrar sitt utseende efter år av användning, och kåda stiger inte till ytan. Våra dörrar är väldigt stabila och har minst tre inbrottssäkrade gångjärn, så våra dörrar är ett bra val även med tanke på säkerheten. Vi monterar vid behov även färdigt lås som du valt.

Rätt dörr till ditt hem

Kompromissa inte när du kan få just den dörr du önskar! Du kan själv bestämmer glasets modell och mängd, dörrens färg och beslag. På fabriken monterar vi de tillbehören som behöver, så som beslag och persienner. Läs mer om dörrarnas tillbehör!

Välj rätt dörrmodell till balkongen och altanen

När man väljer balkong- och altandörr bör man ta i beaktande åt vilket håll dörren öppnas, hur många fönster man vill ha, hur de är placerade, samt krav på energieffektivitet. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt dörrmodell - ta kontak!

Störst andel inhemsk tillverkning i branschen

Vi använder högklassiga, inhemska material. Våra produkter har det finländska Nyckelflagga-märket.

Bästa garantierna

Vi vet att våra produkter håller. Därför kan vi ge olika garantier för våra produkter beroende på produktgrupp. Garantier ges för både fönster och dörrar.

Reklamationsprocenten nästan noll

Det görs reklamationer på våra produkter väldigt sällan. Största delen handlar om leveransskador som täcks av garantin.

Tjänster

Finansiella tjänster

Om du behöver finansstöd till dina fönster- och/eller dörrbehov, är det lätt att ansöka om det. Du fyller i ansökan själv på vår hemsida, kreditbeslutet kommer direkt.

Måttbeställning

Vid behov kommer vi på plats för att mäta dörrarnas och fönstrens karmar. På så sätt försäkrar vi att de nya fönstren och dörrarna passar ditt hem perfekt.

Hemleverans

Vi levererar fönstren och dörrarna ända hem inom avtalad tid. Vi hjälper även då du behöver fönster och dörrar till ditt byggarbetsplats på kort varsel: du får lagerprodukter inom 1-2 dagar. 

Beställ de dörrar du behöver

Vi designar och tillverkar dörrar som passar just ditt hem. Detta betyder en skräddarsydd finish, fantastisk väderbeständighet och branschens bästa garantier.